43%

Fundraised 217 €

Goal 500 €

Donations 19

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

A l’any 2017 La Fundació Rubricatus es fa gran. Compleix 20 anys! I com tota persona d’aquesta edat té moltes ganes de conèixer gent nova i de fer nous amics i amigues. T’hi apuntes?

Amb la campanya “Fes-te amic de La Fundació Rubricatus” volem fer créixer el nostre cercle d’amistats i teixir una gran xarxa social que es vinculi amb l’entitat. Si et fas amic o amiga de Rubricatus t’explicarem el dia a dia de les nostres feines al CET Tesiprat Serveis i les activitats del Centre Ocupacional, t’informarem de les principals notícies i novetats, et convidarem a compartir amb nosaltres les festes i activitats que organitzem i t’oferirem descomptes exclusius si decideixes venir-nos a visitar al nostre restaurant “SAGNIER” o si vens a comprar algun producte propi elaborat pels usuaris de la Fundació.

A més, si ets un dels 100 primers nous “amics de La Fundació Rubricatus” t’obsequiarem amb una entrada al nostre 2n Concert Solidari que se celebrarà el proper divendres 2 de desembre al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat i que comptarà amb l’actuació de la cantautora pratenca Sílvia Comes.

No siguis tímid i fes-te amic de La Fundació Rubricatus per només 1€. Tenim moltes ganes de conèixer-te!

La Fundació Rubricatus

La Fundació Rubricatus

La Fundaicó Rubricatus es una entidad sin ánimo de lucro ubicada en El Prat de Llobregat, dedicada a promover y fomentar la integración social efectiva de las personas con discapacidad a través de la creación de empleo, la inserción laboral, la prestación de servicios de terapia ocupacional así como a través de la creación, la participación y la promoción de actividades que favorezcan y mejoren la autodeterminación, la autonomía personal, la competencia social, la plena capacidad de obrar y la felicidad objetiva de las personas con discapacidad que como trabajadores o usuarios forman parte de nuestro proyecto.

More information ›

Fundraised 217 € of 500 €

Donations 19

To go 1140 Days