29%

Fundraised 605 €

Goal 2.100 €

Donations 6

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

T’agrada decidir què fer amb el teu temps lliure? Als 23 usuaris que viuen en les llars-residència d’ Aspanias també, encara que no sempre poden fer-ho.

Els caps de setmana i les vacances decideixen quines activitats volen fer: en ocasions van al cinema, al teatre, a passejar o fer pícnics quan fa bon temps…, però hi ha una cosa que sempre està present en els seus plans: reunir-se en l’Hort Urbà d’Aspanias, un espai cedit per l’Ajuntament de Barcelona que ells gestionen i cuiden, i on tenen l’excusa per trobar-se entre tots i passar una bona estona, celebrar aniversaris, festes o organitzar tallers.

El millor mitjà per accedir a l’hort urbà d’Aspanias és amb la furgoneta de l’associació, ja que és un espai on el transport públic queda allunyat, però no tots poden aprofitar-la ja que no està adaptada perquè puguin accedir les cadires de rodes.

Amb la teva col·laboració podem adaptar la furgoneta de Aspanias perquè tots tinguin l’oportunitat de poder utilitzar-la i beneficiar-se dels seus avantatges. Per a això necessitem 2.100€ i així poder instal·lar un sistema de retenció complet per a cadira de rodes i ocupant.

Però no solament utilitzem la furgoneta per gaudir de l’oci i el temps lliure, tan necessari per a la integració i la igualtat d’oportunitats, sinó que també la utilitzem per al trasllat a teràpies i serveis externs. Ens ajudes a que tothom tingui les mateixes oportunitats d’accés?

Associació ASPANIAS

Associació ASPANIAS

Aspanias és una organització sense ànim de lucre que treballa per al foment, assistència, recuperació i ensenyament de les persones amb diversitat funcional des de fa més de 50 anys.

Amb aquest fi, actualment està gestionant a la ciutat de Barcelona, tres llars-residència per a persones amb discapacitat intel·lectual; un CDIAP (Centre de Desenvolupament i atenció precoç per a nens i nenes de 0-6 anys); un servei d'Atenció Terapèutica (SAT) per a nens/as i joves de 0 a 18 anys amb necessitats de desenvolupament específiques; i serveis com atenció psicològica, activitats d'oci i temps lliure, vacacions per a persones amb discapacitat intel·lectual, assessoria jurídica i servei d'atenció i orientació a famílies.

More information ›

Supporters (6)
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Hi havia una vegada un pardal amb la boca plena d'aigua que anava contra el vent, en direcció contrària a on venia el foc. Altres ocells espantats li deien: On vas? Hi ell deia, a apagar el foc, algú ha de començar. Gràcies Aspanias.

  300€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  100€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  ¡Muchas gracias por vuestra dedicación y ayuda!

  50€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Haber si nois animamos y ayudarmos con lo que se pueda.

  100€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  50€
 • Img

  Raquel hace 3 años

  Podem, fem i seguirem fent per millorar la qualitat de les persones!!! ;)

  5€

Fundraised 605 € of 2.100 €

Donations 6

To go 1140 Days