3%

Fundraised 50 €

Goal 2.000 €

Donations 2

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

El projecte Rossinyol a Catalunya es va iniciar a Girona impulsat per la Universitat de Girona fa 10 anys, a Barcelona fa 5 anys i a Tarragona fa 3 anys amb la nostra associació.

La finalitat del Projecte Rossinyol és facilitar la integració social de nens i nenes de diferents contextos socioculturals, i influir en el seu creixement perquè li sigui més fàcil desenvolupar-se personalment proporcionant als infants suport social, cultural i lingüístic, consell, amistat, reforç i un exemple positiu.

La nostra metodologia de treball es basa en la Mentoria Social amb l’objectiu d’establir una relació de suport i aprenentatge entre la comunitat universitària i/o alumnat de CFGS de forma voluntària i nens i nenes d’escoles de la zona que hi participin al projecte.

Ser mentor o mentora suposa compartir amb els infants un temps i una atenció de qualitat, durant tres hores setmanals, i realitzar activitats lúdiques i culturals en el temps de lleure que afavoreixin una major diversitat d’expectatives i els donin l’oportunitat de viure noves experiències vitals.

La tasca d’acompanyament i seguiment es porta a terme des de l’Associació Quilòmetre Zero, que és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre. El nostre objectiu és posar en valor la igualtat, la llibertat i la solidaritat, i promoure la participació social voluntària amb la finalitat d’ajudar a pal·liar la situació de necessitat en que es troben persones i famílies de la ciutat de Tarragona.

Per ajudar-nos a facilitar la tasca d’acompanyament i seguiment i aportar innovació, de mantera altruista col·labora amb nosaltres Messagenes, una plataforma de comunicació, suport i intercanvi d’experiències per a tots els mentors i els infants.

Volem aconseguir el repte per poder continuar amb la nostra tasca durant aquest nou curs escolar i poder donar cobertura a les persones que hi treballem i als voluntaris que desenvolupen aquesta tasca, tant important per a la ciutat de Tarragona.

Associació Quilòmetre Zero

Associació Quilòmetre Zero

L'Associació Quilòmetre Zero és una entitat d'iniciativa social sense

ànim de lucre. Som un grup de persones amb inquietuds solidàries,

compromeses i preocupades per la realitat actual.

La nostra preocupació va esdevenir arrel de les notícies en les que es

començava a parlar de les deficiències alimentàries de nens i nenes en

edat de creixement.

El nostre objectiu és posar en valor la igualtat, la llibertat i la solidaritat, i

promoure la participació social voluntària amb la finalitat d’ajudar a pal·liar

la situació de necessitat en que es troben persones i famílies de la ciutat de Tarragona

More information ›

Supporters (2)

Fundraised 50 € of 2.000 €

Donations 2

To go 1041 Days