12%

Fundraised 1.480 €

Goal 12.000 €

Donations 32

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Cedre acompanya a joves mancats de competències socials  o  en procés de reinserció, donant-los l’oportunitat que no han tingut d’aconseguir una vida digna.

Ens calen 12000 € per poder acompanyar a un jove durant un any!

 

Col.labora o feste’n soci:   www.Cedre.cat

Associació Cedre per a la Promoció Social

Associació Cedre per a la Promoció Social

Associació sense ànim de lucre, nascuda l'any 2000 i declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, que canalitza l'acció social cap als joves en situació de risc d'exclusió. CEDRE ajuda a joves amb manca de recursos oferint eines per al seu desenvolupament dins de la societat, alhora que promou i dinamitza la inclusió social.

L'acció de CEDRE es materialitza a través de 3 projectes:

  • Recurs d'acollida La Caseta: és un recurs socioeducatiu que té com a objectiu acollir i acompanyar en l'itinerari d'inserció a joves procedents de centres penitenciaris, de centres tutelats, o joves immigrants que es troben en situació de risc d'exclusió social.
  • Respirafons: es realitzen sortides en caps de setmana amb joves interns en centre penitenciari, amb l'objectiu que puguin gaudir d'un o dos dies en llibertat, fomentant principalment el contacte amb la natura, l'exercici físic i la companyonia.
  • Respiradins: es realitzen diversitat d'activitats de caràcter lúdic i també reflexiu dins del Centre Penitenciari de Joves setmanalment. Es duen a terme xerrades, debats, activitats de música, de ball, esportives, entre moltes altres.

More information ›

Supporters (32)

Fundraised 1.480 € of 12.000 €

Donations 32

To go 1140 Days