30%

Fundraised 1.180 €

Goal 4.000 €

Donations 24

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

[CAT]

Ens ajudes a acabar l’escola de La Masica?

Acció Solidària i Logística (ASL) va començar l'any 2006 a treballar en la millora d'escoles de primària al departament de Cortés, des de Choloma fins a San Antonio de Cortés, al nord-oest d'Hondures, en una de les regions de Llatinoamèrica amb els índexs més alts de violència i pobresa,  on la figura de l'escola és fonamental per poder revertir aquestes problemàtiques i formar punts de trobada de les comunitats més humils.

L’any 2013 ens vam proposar dotar a la comunitat rural de La Masica d'un nou edifici per la seva escola, amb sis aules, cuina i aula d'informàtica. Amb el nou edifici els alumnes podran estudiar també l'educació secundària a La Masica, evitant així els desplaçaments llargs i perillosos que han de fer actualment per anar a altres centres, cosa que provocava l'abandonament escolar de molts alumnes quan acaben la educació primària. 

Amb el compromís tant de l'Ajuntament de San Antonio de Cortés i la pròpia comunitat de col·laborar en aquest projecte, s’inicià la construcció el gener del 2014.

Gairebé tres anys després,  estem a punt de finalitzar la nova escola però se'ns estant acabant els recursos.  Ara més que mai, ens cal la teva ajuda per tal que els més de 200 nens i nenes de La Masica, puguin iniciar el curs vinent a la nova escola .

 

[ES]

¿Nos ayudas a terminar la escuela de La Masica?

Acció Solidària i Logística (ASL) empezó el año 2006 a trabajar en la mejora de escuelas de primaria en el departamento de Cortés, desde Choloma hasta San Antonio de Cortés, al Noreste de Honduras, en una de las regiones de Latinoamérica  con los índices más altos de violencia y pobreza, donde la figura de la escuela es fundamental para poder revertir estas problemáticas y formar puntos de encuentro de las comunidades más humildes.

En 2013 nos propusimos dotar a la comunidad rural de La Masica de un nuevo edificio para su escuela, con seis aulas, cocina y aula de informática. Con el nuevo edificio los alumnos podrán estudiar también la educación secundaria en La Masica, evitando los largos y peligrosos desplazamientos que tienen que hacer actualmente para ir a los centros, hecho que provocaba el abandono escolar de muchos alumnos cuando acaban la educación primaria.

Con el compromiso del Ayuntamiento de San Antonio de Cortés y la propia comunidad de colaborar en este proyecto, se inició la construcción en enero del 2014.

Casi tres años después, estamos a punto de finalizar la nueva escuela pero se nos están acabando los recursos. Ahora más que nunca, nos hace falta tu ayuda para que más de 200 los niños y niñas de La Masica, puedan iniciar el próximo curso en la nueva escuela.

 

Acció Solidària i Logística

Acció Solidària i Logística

[CAT]

Acció Solidària i Logística és una associació civil, sense ànim de lucre, que es fonamenta en el treball dels seus voluntaris. Creada el 1999, ASL té com a finalitat la cooperació internacional en països empobrits i la intervenció d’urgència en grans emergències.

L’associació ha treballat bàsicament a Hondures on entre d’altres projectes s’han construït diverses escoles i dispensaris i s’han equipat alguns serveis de bombers. D’uns anys cap aquí també s’està treballant al Senegal i últimament al Nepal. L’any 2011 es va crear l’EREC, l’Equip de Rescat en Emergències de Catalunya. Un projecte dins d’ASL que té com a missió específica l’actuació en catàstrofes i grans emergències.

[ES]

Acció Solidària i Logística (ASL) es una asociación civil, sin ánimo de lucro, que se fundamenta en el trabajo de sus voluntarios. Creada el año 1999, ASL tiene como finalidad la cooperación internacional en países empobrecidos y la intervención de urgencia en grandes emergencias.

La asociación ha trabajado básicamente en Honduras, donde entre otros proyectos se han construido diferentes escuelas y dispensarios y se han equipado algunos servicios de bomberos. También más recientemente se ha estado trabajando en el Senegal y últimamente en el Nepal. El año 2011 se creó el EREC, el Equipo de Rescate en Emergencias de Cataluña. Un proyecto dentro de ASL que tiene como misión específica la actuación en catástrofes y grandes emergencias.

More information ›

Supporters (24)
 • Img

  Núria hace 3 años

  Gràcies!!!

  20€
 • Img

  Gemma hace 3 años

  Endavant amb la feina!

  50€
 • Img
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  40€
 • Img
 • Img

  javier hace 3 años

  Gracias a toda esa gente que hacéis esa gran labor!

  50€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  20€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Espero que ho aconseguiu!! Molt bona feina macus!!!

  30€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  40€
 • Img

  Oscar hace 3 años

  Felicidades por vuestro empeño en crear un mundo mejor

  30€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  30€
 • Img
 • Img

  Mª Nieves hace 3 años

  Adelante! Que aunque muchos vamos muy justos, voluntad no falta!

  10€
 • Img
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  20€
 • Img

  Roger hace 3 años

  Dsearia tener edad para ayudar físicamente.

  50€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Us vaig coneixer amb el tema dels refugiats de Grècia, vaig veure el que feieu i com ho feieu i vaig flipar. Ara veig que sou alguna cosa més que no només l'EREC. Bona feina la que feu. Gràcies per intentar fer aquest món una mica més bonic.

  50€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Molt bona feina!

  20€
 • Img

  Mª Nieves hace 3 años

  Endevant amb ganes que estem tots malament de diners, però sempre es pot fer un gest d'amor cap els altres que estan pitjor. Sort

  20€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  20€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  500€
 • Img
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  20€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  30€

Fundraised 1.180 € of 4.000 €

Donations 24

To go 1138 Days