28%

Fundraised 290 €

Goal 1.050 €

Donations 5

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

Estem especialitzats en treballs de confecció: Tenim una marca de productes pròpis (Ecogo) i una marca blanca a través de la qual oferim serveis de tall i confecció per a dissenyadors i marques locals que vulguin donar un valor afegit a les seves creacions.

Necessitem 1050 euros per comprar una planxa industrial per poder oferir un millor servei. Les petites donacions son poderoses!

CET Estel Tapia

CET Estel Tapia

El nostre Centre Especial de Treball, reconegut al any 2013 s’emmarca dins els objectius de l’Associació Estel Tàpia d’oferir contractes laborals a persones amb discapacitat: un lloc de treball on puguin  millorar i desenvolupar les seves competències laborals.

La nostra missió és treballar la sostenibilitat social i ambiental a través de la reutilització de materials en desús. Tenim una marca de productes pròpis (Ecogo) i una marca blanca a través de la qual oferim serveis de tall i confecció per a dissenyadors i marques locals que vulguin donar un valor afegit a les seves creacions.

More information ›

Supporters (5)
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  endavant amb la planxa!!!!

  25€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  CIF para el certificado fiscal

  200€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  ??s important tenir bones eines per poder generar feina !!! . Ensenyar i a empoderar a tots aquells amb la cultura del treball . Constància , responsabilitat , esforç, puntualitat ... etc.. Feu una molt Bona tasca ! Animeu -vos a col.laborar !!

  10€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  ??s important treballar pels que menys tenen per ajudar a seguir endavant

  25€
 • Img

  Anonymous donation hace 3 años

  Es necessiten persones per posar-se endavant i liderar els canvis

  30€

Fundraised 290 € of 1.050 €

Donations 5

To go 1148 Days