2%

Fundraised 65 €

Goal 3.000 €

Donations 2

Challenge completed

Your contribution has tax benefits of up to 75%

El projecte aborda la formació com a eix primordial, perquè els usuaris adquireixin  els coneixements tècnics i socials necessaris per aconseguir  la  inclusió a través dels hàbits de treball. La nostra priotitat és que alguns dels nostres usuaris en situació extrema, després de la formació, es puguin incorporar al mon laboral, protegit o ordinari.

A través d'itineraris adaptats a cada perfil, el projecte consta de 14 mòduls formatius i teràpia ocupacional de durada variable (entre un i dos anys). Durant l'any 2015 s'han beneficiat del programa 65 usuàri/es amb 3 educador/es socials, 8 formador/es i 11 voluntari/es.

El nostre repte és aconseguir 3.000 euros per la millora de la formació i poder garantir la continuïtat del nostre projecte. Les petites donacions son poderoses! 

Associació Estel Tàpia

Associació Estel Tàpia

L’Associació Estel Tàpia és una entitat sense ànim de lucre que treballa des de 1984 al barri del Raval de Barcelona. El projecte Estel Tàpia té com a nucli central buscar l’equilibri constant entre l’eix social i el laboral, treballant amb persones adultes en situació d’exclusió social i laboral. L’objectiu prioritari de l’Associació és la inclusió laboral i social de persones que, per la seva situació de marginació i discapacitat, tenen dificultats o poques possibilitats d’accedir al mercat laboral.


El projecte aborda la formació com a eix primordial, perquè els usuaris adquireixin  els coneixements tècnics i socials necessaris per  aconseguir  la  inclusió a través dels hàbits de treball. L’objectiu primordial es que alguns dels nostres usuaris en situació extrema, desprès de la formació, es puguin incorporar al mon laboral, protegit o ordinari.

More information ›

Supporters (2)
  • Img

    Anonymous donation hace 3 años

    50€
  • Img

    Anonymous donation hace 3 años

    15€

Fundraised 65 € of 3.000 €

Donations 2

To go 1177 Days