Collected

20€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Projecte terapia amb animals per a gent gran

La gent gran que viu en centres residencials, sovint està molt mancada d'afecte i atenció. Molts cops, les fam&i...

Collected

20€

Goal

2.640€

Donations

1

Left

Finished

1%

In support of

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 18 Sep 2016

La gent gran que viu en centres residencials, sovint està molt mancada d'afecte i atenció. Molts cops, les famílies troben complicacions per poder dedicar temps als seus grans i això afecta de forma important en l'estat emocional dels nostres avis. Amb aquest projecte volem paliar una part del patiment i del sentiment de soledat que pateixen aquestes persones. 

La Pilar L., usuaria de la nostra entitat, va patir una forta davallada de salut. Després d'un llarg ingrès hospitalari, va tornar al nostre centre amb un estat empitjorat i pràcticament no menjava. La seva filla va decidir portar a la gosseta que tenien a casa, la Chivita, per a que s'acomiades d'ella. Aquest fet va provocar un impacte emocional tant gran en la Pilar que a partir d'aquest moment va començar a millorar i a menjar de nou.

Les Intervencions Assistides amb Gossos són intervencions on els gossos formen part d’un procés terapèutic o de millora del benestar d’una persona. La gent gran és altament sensible al contacte amb animals, ja que els estimula en la vessant cuidadora alhora que estableixen un vincle afectiu terapèutic.

Necessitem la teva ajuda per desenvolupar el projecte i fer 4 sessions al mes durant una any per a que tingui valor terapèutic. Les 4 sessions al mes costen 220€ i per a tot l'any necessitem 2640€...

Ajundan's a aconseguir-ho, forma part d'aquest impuls per la gent gran!!!

UNA MICA DE TU ÉS MOLT PER A NOSALTRES!!!

El club d’avis les Saleses va ser fundat l’any 1978 per un grup de veïns de l’eixample que va decidir donar acolliment a la gent gran del barri que es quedà desemparada i sense recursos, aquesta idea va anar creixent i va donar forma a l’actual entitat. Som una associació sense afany de lucre que gestiona els següents serveis: residència Ricard Julià al c/valència; residència Ramon Sala al c/Aragó on també hi tenim el nostre centre de dia i residència Rosa Franch al c/consell de cent on també es situa la nostra llar residència. En la nostra entitat preval una clara voluntat de vetllar per la qualitat de vida i la continuïtat de la vinculació de la nostra gent gran amb el seu entorn, seguint el model de l’Atenció Centrada en la Persona (ACP). En les activitats que realitzem el que importa és la significació del que fem per a cada un dels nostres usuaris, deixant que siguin ells mateixos els que guiïn la orientació del seu projecte vital.

Donators (1)

Anonymous

20€

1,419 days ago

Sponsors