Collected

30€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Ballem per la curacio de la leucemia

(CAT / CAST)  Amb motiu de la celebració de la setmana contra la l...

Collected

30€

Goal

500€

Donations

6

Left

Finished

6%

Category

Salud

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 17 May 2016

(CAT / CAST) 

Amb motiu de la celebració de la setmana contra la lecuemia en la que es duran a terme diversos actes durant el mes de juny, desde hevents, de la ma de les noies d'Atavai Tiare, i amb la col·laboració de la Fundació Collserola, organitzem una jornada de taller de balls de la Polinesia apte per a totes les edats i nivells (principiants també!).

Es tracta d'un esdeveniment solidari en el que gaudirem d'una sessió de balls típic de la Polinesia i, el més important, posarem el nostre rganet de sorra per a que la Leucèmia sigui algun dia una malaltia 100% curable per a tots els casos. Ens hi acompanyeu? 

COM COL·LABORAR: 
- Venint a l'esdeveniment: fent un donatiu de 5 Eur, en concepte d'inscripció, per persona i reenviar el e-mail de confirmació que us arribarà al e-mail info@hevents.org indicant els vostres noms i cognoms (podeu fer diverses inscripcions en un mateix donatiu).  
- Si no podeu venir, però voleu col·laborar, podeu fer un donatiu aquí mateix, de l'import que vosaltres vulgueu i indicar als comentaris que és un donatiu sense asssistencia a l'esdeveniment. 

El 100% dels donatius / inscripcions es donaran a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. 

L'entrada per nens fins a 12 anys és gratuïta però hauran de venir acompanyats d'un adult. . 

GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Con motivo de la celebración de la setmana contra la lecuemia en la que se llevaran a cabo varios actos durante el mes de junio, desde hevents, de la mano de les chicas de Atavai Tiare, y la colaboración de la Fundació Collserola,organizamos una jornada de taller de bailes de la Polinesia apto para todas las edades y niveles (principiantes también!).

Se trata de un evento solidario en el que disfrutaremos de una sesión de bailes típicos de la Polinesia y, lo más importante, entre todos pondremos nuestro granito de arena para que la Leucemia sea algún día una enfermedad 100% curable para todos los casos.

¿Nos acompañáis?

COMO COLABORAR: 
- Viniendo al envento: haciendo un donativo de 5 Eur, a modo de inscripción, por persona i reenviar el e-mail de confirmación que os llegará al e-mail info@hevents.org indicando vuestros nombres i apellidos (podéis hacer varias inscripciones en un mismo donativo). 
- Si no podéis venir, pero queréis col·laborar, podéis hacer un donativo aquí mismo, del importe queráis e indicar en los comentarios que es un donativo sin asistencia al evento. 

El 100% de los donativos / inscripciones se donan a la Fundación Josep Carreras contra la Leucèmia. 

La entrada para ninños hasta 12 años es gratuita pero tendrán wue venir acompañados de un adulto. 

GRACIAS POR VUESTRA SOLIDARIDAD !!

 

Amb motiu de la celebració de la setmana contra la lecuemia en la que es duran a terme diversos actes durant el mes de juny, desde hevents, de la ma de les noies d'Atavai Tiare, organitzem una jornada de taller de balls de la Polinesia apte per a totes les edats i nivells (principiants també!).

Es tracta d'un esdeveniment solidari en el que gaudirem d'una sessió de balls típic de la Polinesia i, el més important, posarem el nostre rganet de sorra per a que la Leucèmia sigui algun dia una malaltia 100% curable per a tots els casos. Ens hi companyeu? 

COM COL·LABORAR: 
- Venint a l'esdeveniment: fent un donatiu de 5 Eur per persona i reenviar el e-mail de confirmació que us arribarà al e-mail info@hevents.org indicant els vostres nom i cognoms (podeu fer diverses inscripcions en un mateix donatiu).  
- Si no podeu venir, però ens voleu fer un donatiu, poder fer-lo aquí mateix, de l'import que vosaltres vulgueu i idnicar als comentaris que és donatiu sense asssistencia a l'esdeveniment. 

L'entrada per nens fins a 12 anys és gratuïta però hauran de venir acompanyats d'un adult. . 

GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!

La Fundación Josep Carreras lucha contra la leucemia a través de 4 grandes áreas de actividad: la búsqueda de donantes voluntarios de médula ósea para pacientes que no disponen de un donante entre sus familiares; la investigación científica; el apoyo para la mejora de las infraestructuras hospitalarias y los servicios sociales a pacientes.

Donators (6)

Silvia

5€

2,880 days ago

Marta

5€

2,884 days ago

Mónica

5€

2,886 days ago

Mònica

5€

2,899 days ago

Celia

5€

2,899 days ago

See more donators

Sponsors