Collected

140€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

#1000raons

L’Associació Front Marítim Barceloneta impulsa una campanya de suport a la investigació...

Collected

140€

Goal

1.000€

Donations

4

Left

Finished

14%

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 15 Oct 2017

L’Associació Front Marítim Barceloneta impulsa una campanya de suport a la investigació sobre el càncer de mama de l’Hospital del Mar mitjançant diverses actuacions. El càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món. S’estima que el risc de patir càncer de mama al llarg de la vida és de, aproximadament, 1 de cada 8 dones. A Catalunya la taxa d’incidència és de 83,9 casos /100.000 habitants, mentre que la mitjana nacional se situa en 50,9 casos / 100.000 habitants.

La recerca en càncer de mama de l’Hospital del Mar està liderada pel Dr. Joan Albanell, cap del Servei d’Oncologia Mèdica. A més, és coordinador científic del “Grupo Español de Investigación en Cáncer de Mama (GEICAM)”, que desenvolupa una recerca internacional capdavantera, agrupant més de 100 hospitals.

Tots els comerços i empreses de la Barceloneta  col·laboraran de forma molt activa i animen a tothom a sumar el seu petit gra de sorra a favor de la investigació del càncer de mama, 

EL MAR ENS PORTA MILERS DE RAONS PER POURE'NS PEL CANCER DE MAMA, EL TEU GRA DE SORRA FARÀ AVANÇAR LA RECERCA

 

 

 

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Donators (4)

Anonymous

10€

1,976 days ago

Lut

10€

1,977 days ago

Esther

100€

1,977 days ago

Maria

20€

1,977 days ago

Comments (1)

Esther

1,977 days ago

Porto més de 6 anys lluitant contra un càncer amb metàstasi i sempre amb l'Esperança que s'avanci en la investigació i arribi a tenir una malaltia crònica i no terminal

Sponsors