Recaudado

80€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

FER D'UN PIS, UNA LLAR

Condicionament de dos pisos de suport per a mares joves

Recaudado

80€

Objetivo

4.500€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

2%

Categoría

Inserción social Igualdad de genero Educación Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 30 oct 2018

Tenir un lloc on viure és per a algunes persones un repte difícil d’aconseguir.

Des de la Fundació Maria Raventós (www.fmraventos.org) treballem per a que mares joves que estan en situació d’exclusió social puguin tenir una llar on viure amb els seus infants i hem apostat per crear una xarxa d’habitatges de suport.

Comptem amb 4 pisos distribuïts per la ciutat de Barcelona ja en funcionament i actualment hem aconseguit 2 pisos més, fet que consolida la creació de la xarxa que ens havíem proposat. En conjunt, podrem oferim un total de 12 places amb acompanyament educatiu i donar + oportunitats a famílies que ho necessiten.

Estem treballant per posar en marxa els 2 pisos i cobrir tot allò específic per fer d’aquests, una llar: mobles, estris de cuina, roba de llit, material d’il·luminació, electrodomèstics, joguines, contes...

Ajuda’ns a fer-ho possible!!!

___________________________________________________________________________________________

HACER DE UN PISO, UN HOGAR

Acondicionamiento de dos pisos de apoyo para madres jóvenes

Tener un lugar donde vivir es para algunas personas un reto difícil de conseguir.

Desde la Fundación María Raventós (www.fmraventos.org) trabajamos para que madres jóvenes que están en situación de exclusión social puedan tener un hogar donde vivir con sus hijos/as y apostamos por crear una red de viviendas de apoyo.

Contamos con 4 pisos distribuidos por la ciudad de Barcelona ya en funcionamiento y actualmente hemos conseguido 2 pisos más, lo que consolida la creación de la red que nos habíamos propuesto. En conjunto, podremos ofrecer un total de 12 plazas con acompañamiento educativo y dar + oportunidades a familias que lo necesitan.

Estamos trabajando para poner en marcha los 2 pisos y cubrir todo lo específico para hacer de estos, un hogar: muebles, utensilios de cocina, ropa de cama, material de iluminación, electrodomésticos, juguetes, cuentos ...

¡¡¡Ayúdanos a hacerlo posible!!!

A la Fundació Maria Raventós acollim dones joves i mares en situació d’exclusió social. Les acompanyem de forma personalitzada, perquè puguin ser dones autònomes, potenciant el seu empoderament personal, la seva capacitació i enfortint els vincles amb la seva xarxa de suport. Així aconsegueixen sortir de la seva situació de vulnerabilitat i construir un nou futur per a elles i els seus infants.

Despleguem el nostre acompanyament integral i a llarg termini mitjançant diversos projectes: 

Residència Maternal: aportem estabilitat, les ajudem a incorporar rutines saludables per a elles i els seus fills i a que puguin iniciar el seu pla de desenvolupament individual. Equip educatiu dedicat 24 hores, tots els dies de l’any.

Espai Familiar: oferim eines per millorar les competències maternals i enfortir els vincles mare-fill/a. Per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Habitatges d'Inclusió: acompanyem la consolidació del seu projecte de vida autònoma, que compaginen amb la criança dels seus infants en un entorn segur.

Pis NOA: contribuïm al camí d’emancipació de joves ex-tutelades, amb acompanyament educatiu intensiu.

Mentoría Social: els apropem referents adults voluntaris que amplien la seva xarxa de persones de confiança i els aporten noves visions i experiències.

Espais Comunitàris: promovem la participació comunitària i l’empoderament col·lectiu. Enfortim els vincles i les xarxes de suport entre iguals.

Acompanyament post residencial: facilitem el procés d’emancipació plena a dones que ja no viuen als nostres pisos. Emmarcat dins del projecte IMEX.

Donantes (3)

Jaime

Donación oculta

Hace 1.967 días

Juan Miguel

Donación oculta

Hace 1.967 días

Anónimo

30€

Hace 1.968 días

Comentarios (1)

Patrocinadores