FUNDACION ROSA MARIA VIVAR

La Fundación Rosa María Vivar neix de la necessitat de proporcionar a totes les persones amb Alzheimer del Camp de Tarragona un espai excel·lent i únic per al tractament no farmacològic de la seva malaltia, basat en les teràpies més innovadores per a l’estimulació cognitiva i físic funcional.

 

El Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i la Unitat de la Memòria és un lloc càlid, acollidor i lluminós, envoltat de jardins, on poder destinar la jornada per millorar la seva qualitat de vida, gestionat pels professionals de l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp amb més de 20 d'anys d'experiència.

 

Els nostres valors es basen en el respecte i solidaritat vers les persones grans i la responsabilitat de la societat a millorar la seva salut i el seu benestar. La Fundació treballa al costat de la ciència per mantenir el major grau d’autonomia de les persones afectades a través d’un aprenentatge continu, sempre amb la major positivitat i empatia per part de l’equip de professionals.

 

L’estimulació cognitiva és un conjunt de teràpies no farmacològiques que es dirigeixen a mantenir o millorar el funcionament cognitiu i alentir el deteriorament natural per l’envelliment o l’agreujat per una malaltia neurodegenerativa.

 

Començar les teràpies per prevenció o en la fase inicial després d’un diagnòstic és clau per potenciar els seus beneficis, tant per la persona afectada com pels familiars cuidadors. A nivell general s’evidencia una millora de les capacitats funcionals, conducta i afectivitat. Així com una reducció de l’ansietat i simptomatologia depressiva, agitació i agressivitat, reducció d’ús de fàrmacs conductuals i millora de la gana i descans nocturn, entre d’altres.

0

Retos liderados

1

Retos activos

6

Donaciones conseguidas

253€

Recaudado

Retos activos

Patrocinadores