Recaudado

843€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Challenge for Alzheimer's

Quiero promover la sensibilización social hacia una enfermedad todavía desconocida para muchos, pero a la vez tan extendida.

Recaudado

843€

Objetivo

3.000€

Donativos

13

Faltan

Finalizado

28%

Categoría

Gente mayor Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 7 sept. 2020

El próximo día 27 de Septiembre realizaré 113k combinando 3 deportes sin descanso.

113k por el Alzheimer

2k nadando + 90k en bici + 21k corriendo

Por cada minuto que inviarta en realizar el reto donaré 1€.

Estimo estar unas 4,5h que suponen unos 270' minutos.

¿Me ayudas a sumar más importe?

#Recordatdemi

La Fundación Rosa María Vivar neix de la necessitat de proporcionar a totes les persones amb Alzheimer del Camp de Tarragona un espai excel·lent i únic per al tractament no farmacològic de la seva malaltia, basat en les teràpies més innovadores per a l’estimulació cognitiva i físic funcional.

 

El Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i la Unitat de la Memòria és un lloc càlid, acollidor i lluminós, envoltat de jardins, on poder destinar la jornada per millorar la seva qualitat de vida, gestionat pels professionals de l’Associació d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp amb més de 20 d'anys d'experiència.

 

Els nostres valors es basen en el respecte i solidaritat vers les persones grans i la responsabilitat de la societat a millorar la seva salut i el seu benestar. La Fundació treballa al costat de la ciència per mantenir el major grau d’autonomia de les persones afectades a través d’un aprenentatge continu, sempre amb la major positivitat i empatia per part de l’equip de professionals.

 

L’estimulació cognitiva és un conjunt de teràpies no farmacològiques que es dirigeixen a mantenir o millorar el funcionament cognitiu i alentir el deteriorament natural per l’envelliment o l’agreujat per una malaltia neurodegenerativa.

 

Començar les teràpies per prevenció o en la fase inicial després d’un diagnòstic és clau per potenciar els seus beneficis, tant per la persona afectada com pels familiars cuidadors. A nivell general s’evidencia una millora de les capacitats funcionals, conducta i afectivitat. Així com una reducció de l’ansietat i simptomatologia depressiva, agitació i agressivitat, reducció d’ús de fàrmacs conductuals i millora de la gana i descans nocturn, entre d’altres.

Donantes (13)

Josep Maria

25€

Hace 197 días

gerard.sanahuja

25€

Hace 198 días

Jordi

25€

Hace 199 días

Gemma

35€

Hace 201 días

Challenge Cape Town

270€

Hace 202 días

JAUME

25€

Hace 204 días

Rosa

50€

Hace 204 días

Anónimo

113€

Hace 204 días

Rjb

25€

Hace 205 días

Juanan

25€

Hace 205 días

Anónimo

15€

Hace 205 días

Ver más donantes

Comentarios (8)

Bién hecho Juanan!

Felicitats Juanan per aconseguir aquest Challenge per l'Alzheimer

Jordi

Hace 199 días

Enhorabona a tots per la iniciativa: fundació, organització, col·laboradors,... i sobretot a tu Juanan: un crack! Molts ànims!

Swim solidari

Very proud of you Juanan. We are behind you. Give it everything!
The Challenge Cape Town Team

Som-hiiii!!! Enhorabona per la iniciativa!!

Patrocinadores