Recaudado

993€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Xarxa USCAT amb La Marató

La Xarxa Catalana d'Universitats Saludables dona suport a La Marató 2022 - Salut Cardiovascular

Recaudado

993€

Objetivo

10.000€

Donativos

22

Faltan

12 días

10%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Universitat de Girona
Universitats membres de la Xarxa USCAT

Categoría

Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 26 oct. 2022

La Xarxa USCAT aplega les dotze universitats catalanes públiques i privades: la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Ramon Llull (URL),  la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat  de  Girona (UdG), la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Universitat Abat Oliva CEU (UAO CEU); i les secretaries de Salut Pública, del Departament de Salut, i d’Universitats i Recerca, del Departament d’Empresa i Coneixement, de la Generalitat de Catalunya, que n'assumeixen la vicepresidència permanent

La Xarxa Catalana d’Universitats Saludables arriba directament a més de 250.000 persones que integren la comunitat universitària (alumnat, personal d’administració i serveis i personal docent i investigador) al territori, i indirectament a la societat en el seu conjunt i esdevé un motor en l’àmbit de la promoció de la salut a Catalunya amb el treball col·laboratiu amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Independentment de les activitats que creïn les diferents universitats de la Xarxa USCAT dins dels seus Campus Universitaris, s'ha volgut crear aquest esdeveniment a la gran tasca que fa cada any La Marató, ja que és l'única que impulsa l'avenç científic al fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, mitjançant campanyes de participació ciutadana, actes de difusió, educació, i estretament vinculada a l'àmbit d'actuació de les universitats: la docència i la recerca.

La sensibilització i la divulgació sobre la salut cardiovascular, juntament amb l'impuls de la recerca científica, seran els objectius de la 31a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que desplegarà la seva campanya al llarg d'aquest any i tindrà com a punt culminant el programa del 18 de desembre. Catalunya disposa d'una xarxa sòlida de grups de recerca en malalties cardiovasculars, que, gràcies als fons recaptats, podran aportar avenços en la prevenció, el tractament i el pronòstic d'aquestes malalties amb l'objectiu de millorar l'esperança i la qualitat de vida de les persones afectades.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (22)

Anónimo

50€

Hace 2 días

José

50€

Hace 4 días

Sandra

10€

Hace 4 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 4 días

Jose Maria

100€

Hace 5 días

Marta

35€

Hace 5 días

Pol Pujol Roca

10€

Hace 6 días

Anónimo

20€

Hace 8 días

Rosa Maria

50€

Hace 8 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 9 días

Anónimo

35€

Hace 9 días

Guilhem

100€

Hace 9 días

Anónimo

100€

Hace 9 días

Anónimo

50€

Hace 9 días

Àngels

50€

Hace 10 días

Alba

10€

Hace 11 días

Anónimo

50€

Hace 11 días

Anónimo

50€

Hace 11 días

Ferran

Donación oculta

Hace 11 días

Sergio

20€

Hace 16 días

Anónimo

35€

Hace 16 días

Anónimo

10€

Hace 17 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Sandra

Hace 4 días

Enhorabona per la iniciativa!

Gràcies per la teva valoració i mil gràcies pel teu suport!

gràcies per aglutinar les participacions a la Marató d'enguany des de una iniciativa de les unis públiques de Catalunya

Moltes gràcies! És la primera vegada que podem tirar endavant una iniciativa com aquesta i ho portem amb molta il·lusió. Gràcies pel vostre suport!

Patrocinadores