Recaudado

65€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Maternitat adolescent: un pis, una oportunitat

"Sóc la Victoria, tenia 17 anys quan em vaig quedar embarassada i em vaig sentir perduda"

Recaudado

65€

Objetivo

3.000€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

1%

Categoría

Igualdad de genero Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 25 nov. 2021

Com la Victoria, hi ha altres mares joves en situació de dificultat social, personal i econòmica. Es troben en risc d'exclusió social i no tenen els recursos necessaris per afrontar la situació en què es troben.

A la Fundació Maria Raventós les acollim, les acompanyem i les empoderem, oferint-los noves oportunitats perquè transformin les seves vides, superin la situació d'exclusió social en què es troben i construeixin un nou futur per a elles i els seus infants.

A la Fundació, les mares poden viure a la Residència Maternal fins que els seus nadons han complert els 3 anys, però l’experiència ens han demostrar que sovint, aquest no és temps suficient per construir i consolidar un nou projecte de futur. Per aquest motiu vam decidir ampliar la nostra intervenció per donar continuïtat a l’estada de les joves a través d’una Xarxa d’Habitatges d’Inclusió. Aquesta Xarxa d’Habitatges els ofereix l’oportunitat de consolidar el seu nou projecte vital i aconseguir emancipar-se amb garanties.

Actualment comptem amb una xarxa de 14 pisos per acollir a 62 persones. Recentment, hem ampliat la xarxa amb 2 pisos més, però encara no hi pot viure ningú perquè cal condicionar-los i convertir-los en una llar: comprar mobles, estris de cuina, roba de llit, material d’il·luminació, electrodomèstics, joguines, contes, etc.

El repte: convertir aquests dos pisos en llars amables, dignes i segures on altres mares com la Victoria puguin construir un nou futur per a elles i els seus infants.

"Sóc la Victoria, tenia 17 anys quan em vaig quedar embarassada i em vaig sentir perduda. Quan va arribar el Pablo, el meu fill, vaig entrar a la Fundació i ara estic decidida a tirar endavant i lluitar per nosaltres".

La Victoria ho està aconseguint, ens ajudes a que més mares també puguin aconseguir-ho?

La Fundación Maria Raventós es una organización no lucrativa de acción social y educativa que, desde hace mas de 60 años, se dedica a acoger y acompañar a mujeres en situación de exclusión social.

Los servicios que dan respuesta a la misión de la Fundación se concretan en:

Residencia Maternal que acoge a 20 madres en situación de exclusión social y a sus hijos de 0 a 3 años, acompañándolas y ayudándolas de forma integral  para que puedan afrontar el futuro de forma autónoma, facilitando su inserción social y laboral.

Escuela infantil para 41 niños de 0 a 3 años, creada para favorecer la formación de las madres residentes y su incorporación al mundo laboral, donde asisten los hijos de estas madres y otros niños del barrio.

Piso Asistido para mujeres ex-tuteladas de 18 a 21 años

Pisos tutelados para madres ex-residentes que necesitan alargar su proceso de acompañamiento

Donantes (2)

CARLOS

50€

Hace 210 días

Anónimo

15€

Hace 210 días

Patrocinadores