Recaudado

825€

A favor de

Fundació Comtal

Copiar código
Código copiado
Dona

FEM POSSIBLE EL SEU ESTIU: BEQUES PER COLÒNIES I CASALS A LA FUNDACIÓ COMTAL

Volem garantir un estiu inclusiu, divertit i saludable pels infants, adolescents i joves que atenem al Centre Obert i al Centre Residencial

Recaudado

825€

Objetivo

800€

Donativos

6

Faltan

Finalizado

103%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Inserción social Educación Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 18 may 2022

GARANTIM UN ESTIU INCLUSIU

L'educació en el temps de lleure és indispensable per al desenvolupament dels nens, nenes, adolescents i joves.

L'infant ha de poder jugar i relacionar-se, però quan acaba el període escolar i arriba l'estiu, no tots els nens i nenes tenen les mateixes oportunitats d'accés a les diverses activitats educatives i lúdiques.

A Catalunya, 8 de cada 10 infants i joves participen en activitats educatives i d'oci, però hi ha un 20% (160.000 nens aproximadament) que no té accés.

Famílies amb menys estudis i falta d'ingressos, d'origen estranger… són algunes de les característiques que comparteixen els infants que menys participen en extraescolars i activitats de lleure durant l'estiu.

Des de la Fundació Comtal promovem el valor de l'oci educatiu i de les activitats culturals i esportives com a drets fonamentals per als nens i nenes. Per això, quan arriben les vacances d'estiu, continuem atenent als infants en els casals, les colònies i els campaments.

L'objectiu és que cap infant i adolescent quedi exclòs de l'oferta lúdica fora del curs escolar o es quedi sol a casa o al carrer.

CASALS, COLÒNIES I CAMPAMENTS

Durant els casals, les colònies i els campaments, els infants, adolescents i joves participen en recursos d'oci en condicions d'igualtat i tenen cobertes les seves necessitats nutricionals bàsiques.

Es realitzen moltes i diverses activitats: excursions (sortides a la natura, parcs aquàtics, museus), tallers, sortides a la piscina, a la platja, visites a diferents recursos culturals de la ciutat, etc. fent-los gaudir de la naturalesa i educant-los a través del joc.

El joc és una activitat que permet als nens i nenes créixer, aprendre, establir relacions i normes de convivència per a integrar-se en la societat. El joc és bàsic per al seu desenvolupament. Un nen o nena que juga i sap jugar serà no sols un infant sa, sinó també un adult sa. 

BEQUES PER COLÒNIES I CASALS

  • Casal d’estiu: durant els mesos de juny i juliol, un cop finalitzat el curs escolar, fem dos torns i participen un total de 125 infants, adolescents i joves.
  • Colònies: durant 5 dies realitzem excursions, tallers, jocs de nit, piscina, etc. i convivim en una casa de colònies. Participen 60 adolescents i joves.
  • Campaments: durant 5 dies convivim en un entorn de natura i a l'aire lliure i gaudim d’una experiència d’autonomia personal i alhora de gestió grupal. Participen 30 joves.

FEM POSSIBLE EL SEU ESTIU

  • Amb 50€ pots cobrir els costos d'alimentació d'un dia per a 10 infants durant el segon torn del casal d'estiu.
  • Amb 100€ pots finançar les sortides i les activitats de 2 infants durant el casal d'estiu.
  • Amb 150€ pots fer possible que 1 jove vagi de campaments durant 10 dies.
  • Amb 300€ pots fer que 1 adolescent vagi de colònies durant 5 dies.

COL·LABORA! FES LA TEVA APORTACIÓ! AJUDA'NS A GARANTIR UN ESTIU INCLUSIU!  

La Fundació Comtal es una organització no lucrativa que treballa, des de l´any 1994, al barri del Casc Antic de Barcelona, perquè els infants, adolescents i joves en situació de risc social tinguin oportunitats de futur.

I ho fem acollint, acompanyant, donant suport i recolzament als infants i adolescents perquè es mereixen, més enllà de la seva situació social, econòmica o familiar, un espai positiu en el que compartir, aprendre, jugar, somriure i somiar. I informant, orientant i capacitant als joves o als familiars sense formació ni feina per afavorir la seva inserció social i laboral.

Aporta el teu granet de sorra a favor de la Fundació Comtal!

La Fundació Comtal es una organización no lucrativa que trabaja, desde el año 1994, en el barrio del Casco Antiguo de Barcelona, para que los niños, adolescentes y jóvenes en riesgo de exclusión social tengan oportunidades de futuro.

Y lo hacemos acogiendo, acompañando y apoyando a los niños y adolescentes porque se merecen, más allá de su situación social, económica o familiar, un espacio positivo en el que compartir, aprender, jugar, sonreír y soñar. Y lo hacemos también informando, orientando y capacitando a los jóvenes y sus familiares sin formación ni trabajo para favorecer su inserción social y laboral.

Aporta tu granito de arena a favor de la Fundació Comtal!

 

Donantes (6)

Anónimo

50€

Hace 613 días

Miguel

700€

Hace 622 días

Anónimo

15€

Hace 627 días

Anselm

50€

Hace 641 días

Maria José

5€

Hace 642 días

Ainara

5€

Hace 642 días

Ver más donantes

Comentarios (1)

Miguel

Hace 622 días

Gracias por seguir repartiendo alegría a los niños y jóvenes que tanto lo merecen.

Patrocinadores