Recaudado

905€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

El nostre gra de sorra per Ucraïna

Acollir, mantenir i crear xarxa social per dues famílies refugiades Ucraïneses en un pis cedit a Torelló

Recaudado

905€

Objetivo

6.000€

Donativos

17

Faltan

186 días

15%

A favor de

Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Categoría

Personas sin hogar Infancia Refugiados Derechos Humanos

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 26 mar. 2022

S'ha habilitat un pis cedit en què s'hi acolliran dues famílies refugiades Ucraïneses i cal mantenir-les (menjar, roba, llum, aigua…) durant el temps necessari perquè puguin ser autosuficients o poder retornar al seu país.

La campanya és per cobrir les despeses per habilitar el pis i el manteniment de les famílies acollides, calculem una despesa setmanal de 50 € per persona, uns 1.000 € mensuals, mentre duri l'acolliment (calculat inicialment per 6 mesos). Si s'aconsegueix cobrir aquesta iniciativa, se cercaran més habitatges per ampliar l'oferta.

Qualsevol donació és benvinguda, però com que en desconeixem la durada, és important establir una aportació mensual mentre duri l'acollida o bé ells siguin autosuficients. Aquestes aportacions contribuiran a proporcionar l'estabilitat que necessiten

No només es tracta de fer una donació econòmica, qui vulgui pot ajudar a teixir xarxa per la seva integració social i dur a terme activitats conjuntes. (caminades, anar a comprar, activitats associatives, trobades…)

A tothom que es registri i faci una petita donació, en donar les dades estarà informat puntualment de les activitats programades.

Creiem que, entre tots, podem ajudar-los en aquesta situació sobrevinguda que reclama SOLIDARITAT

Amics per Ucraïna som un grup d'amics que volem ajudar en alló que ens hi podem implicar de forma consensuada des d'un punt de vista solidari. 

 • 01 may
  Primera setmana a Torelló
  Ver más
  Ver menos

  Ahir va fer una setmana que les germanes Iryna i Maryna, amb els seus fills Mykyta, Rodion i Roman, estan allotjades al pis. S'ha iniciat el procés d'escolaritzacio i han començat a fer clases en català. En Mykyta va a entrenar amb el CB Torello i poc a poc es va teixint xarxa per la seva integració, a destacar el paper de la comunitat Ucraïnesa que ja porta anys a Torelló i ens faciliten la comunicació.

  Estan molt agraïdes de l'hospitalitat i solidaritat envers el seu poble, com a mostra el divendres ens vàren convidar a sopar, és tradició convidar als amics quan canvies de casa, i així ho varen fer. L'Iryna ens va explicar d'on venien i com vàren arribar fins aqui. Un relat emotiu que reforça si cal, encara més, la necessitat d'aportar el que es pugui per ajudar a totes aquestes families que d emanera sobtada han hagut de canviar la seva vida, precisament per poder-la conservar.

 • 23 abr
  Arribada
  Ver más
  Ver menos

  Avui dia 23 d'abril han arribat les families al pis de Torello. Dues amigues Ucraïneses refugiades que també estan a Torello les han rebut i acompanyat a comprar el menjar. 

Donantes (17)

Anónimo

Donación oculta

Hace 55 días

Construccions Lluís Fontdevila

Donación oculta

Hace 57 días

Antonia

50€

Hace 61 días

Anónimo

50€

Hace 63 días

Ruben

35€

Hace 64 días

David

50€

Hace 65 días

Núria

50€

Hace 65 días

David

100€

Hace 66 días

Joan Carles

50€

Hace 66 días

Anónimo

5€

Hace 66 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 66 días

Anónimo

50€

Hace 66 días

Anónimo

20€

Hace 66 días

Anónimo

20€

Hace 66 días

Josep

200€

Hace 66 días

Joan

100€

Hace 66 días

AMICS PER UCRAÏNA

50€

Hace 66 días

Ver más donantes

Patrocinadores