Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Ajuda’ns a acompanyar i nodrir a les persones amb més vulnerabilitat

Volem facilitat una alimentació essencial i treball digne a persones vulnerables

Recaudado

0€

Objetivo

30.475€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Categoría

Enfermedad mental Inserción laboral Personas sin hogar Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 26 jul. 2020

La manca de feina de milers de persones ha empitjorat l'accés a una alimentació adequada. Des de la Fundació Cassià Just volem donar el nostre suport, facilitant menús diaris a persones amb menys recursos per a accedir a una alimentació essencial.

Com ho fem?

  • Donem oportunitats laborals a persones amb trastorn mental i exclusió social dintre de la nostra cuina i alhora impulsem i donem suport a programes de menjar social individualitzat.

    Destinats a:

  • Beques menjador per a infants
  • Aportacions de menjar del nostre conreu
  • Lliurament de productes Cuina Justa a iniciatives per combatre la pobresa social

Exemple: 1 àpat complert a la setmana costa 20 € per persona

Necessitem la vostra col·laboració per arribar al objectiu!

 

 

La Fundació Cassià Just neix el 1994 com a iniciativa d’un grup de professionals de la salut mental, l’acció social i l’educació amb la missió de generar riquesa humana i material. Aquesta tasca és possible mitjançant la creació d’oportunitats socials i laborals, per a les persones amb fragilitat (malaltia mental i/o exclusió social), que volen gaudir d’una vida normalitzada.⁣ ⁣ Creiem que la millor manera d’integrar les persones amb dificultats és la via del treball. Per això som un centre especial de treball i empresa d’inserció i vam crear el nostre principal instrument, Cuina Justa, la nostra empresa d’economia social sostenible que mitjançant la gastronomia ofereix llocs dignes de feina i impulsa la generació del canvi social.⁣ ⁣ Mitjançant Cuina Justa, l’empresa d’economia social de la Fundació Cassià Just, es comercialitzen els productes i serveis que es produeixen als diferents lineals de producció del centre especial de treball: menús i elaboracions per a empreses i escoles, càterings per a esdeveniments i productes de V gamma (sandvitxos, entrepans i amanides) per a empreses de restauració i hostaleria, companyies⁣ aèries, etc.⁣ ⁣ La nostra filosofia per a la gastronomia és única, cuina social, artesana i saludable per oferir oportunitats laborals a persones amb fragilitats.⁣

Donantes (0)

Patrocinadores