27%

Recaudado 135 €

Objetivo 500 €

Donativos 4

Reto finalizado

Des de la organització del Circuit de l'Obaga, cursa solidària per recaptar fons contra el càncer, creem aquesta campanya de crowdfunging dirigida a totes aquelles persones que no poden assisstir a la cursa però volen aportar el seu gra de sorra a la lluita contra el càncer. Tots els fons recaptats a través de les inscripcions de la cursa i els donatius personals es destinaran a la FECEC Federació d'Entitats Contra El Càncer.

Ajuda'ns a crear un món millor, perquè tots podem córrer contra el càncer!

*Totes les persones que desitgin aportar un donatiu superior a 10€ podran recollir una samarreta del Circuit de l'Obaga el mateix dia de la cursa, el 2 de novembre a Tiurana. 

Federació Catalana d´Entitats contra el cáncer (FECEC)

Federació Catalana d´Entitats contra el cáncer (FECEC)

La Federació Catalana d´Entitats contra el Càncer (FECEC), junts contra el càncer és una organització que agrupa les principals entitats que a Catalunya treballen per millorar la qualitat de vida del pacient amb càncer i la seva família. Donem serveis a les entitats federades, desenvolupem programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents, recerca psicosocial i foment del voluntariat en l’àmbit oncològic.

Más información ›

Donantes (4)
 • Img

  Anónimo hace 4 años

  20€
 • Img
 • Img

  Anónimo hace 5 años

  Gran inciativa! Encara millor que córrer és córrer per una bona causa! Tots contra el càncer!!

  5€
 • Img

Recaudado 135 € de 500 €

Donativos 4

Faltan 1807 Días