Collected

135€

To benefit

Copy code
Code copied
Donate

Circuit de l'obaga: cursa solidària contra el càncer

Des de la organització del Circuit de l'Obaga, cursa solidària per recaptar fons contra el càncer, creem aq...

Collected

135€

Goal

500€

Donations

4

Left

Finished

27%

Category

Salud

Share this event

Copy code
Code copied

Published: 7 Oct 2014

Des de la organització del Circuit de l'Obaga, cursa solidària per recaptar fons contra el càncer, creem aquesta campanya de crowdfunging dirigida a totes aquelles persones que no poden assisstir a la cursa però volen aportar el seu gra de sorra a la lluita contra el càncer. Tots els fons recaptats a través de les inscripcions de la cursa i els donatius personals es destinaran a la FECEC Federació d'Entitats Contra El Càncer.

Ajuda'ns a crear un món millor, perquè tots podem córrer contra el càncer!

*Totes les persones que desitgin aportar un donatiu superior a 10€ podran recollir una samarreta del Circuit de l'Obaga el mateix dia de la cursa, el 2 de novembre a Tiurana. 

La Federació Catalana d´Entitats contra el Càncer (FECEC), Junts contra el Càncer és una organització que agrupa les principals entitats que a Catalunya treballen per millorar la qualitat de vida del pacient amb càncer i la seva família. Donem serveis a les entitats federades, desenvolupem programes en les àrees de divulgació i prevenció, supervivents, recerca psicosocial i foment del voluntariat en l’àmbit oncològic.

Donators (4)

Anonymous

20€

3,446 days ago

Pablo

10€

3,452 days ago

Anonymous

5€

3,454 days ago

Joel

100€

3,458 days ago

Comments (1)

Sponsors