Recaudado

345€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Capacitar, habilitar i professionalitzar a 10 treballadors més amb trastorn mental i exclusió social

La Fundació Cassià Just celebrem 25 anys generant oportunitats laborals i socials a 350 treballadors, el 70% amb trastorn de salut mental i/o exclusió social a través de la nostra empresa Cuina Justa, i volem que col•laboris amb nosaltres!

Recaudado

345€

Objetivo

21.200€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

2%

Categoría

Discapacidad mental Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 29 ene. 2020

A la Fundació Cassià Just, a través de la nostra empresa d'economia social, Cuina Justa, oferim, en l'àmbit de la gastronomia, llocs de treball dignes a persones amb fragilitats mentals i/o exclusió social, i d'aquesta manera facilitem l'accés a una vida plena dins de la societat. La nostra filosofia per a la gastronomia és única; cuina social, artesana i saludable.

El nostre model d'inserció preveu gran part de les etapes laborals d'un treballador, des de la seva formació i vinculació a l'entitat, fins a la seva inserció en un lloc de treball digne, sostenible i de qualitat.

El propòsit immediat d'aquesta campanya és capacitar, habilitar i professionalitzar a 10 treballadors més i millorar la seva qualitat de vida, amb un treball digne i sostenible.

Per a donar continuïtat al projecte necessitem la vostra col·laboració, per això volem que participeu a través de la vostra aportació i difusió de la campanya.

Ens ajudes a donar una oportunitat a les persones?

La Fundació Cassià Just neix el 1994 com a iniciativa d’un grup de professionals de la salut mental, l’acció social i l’educació amb la missió de generar riquesa humana i material. Aquesta tasca és possible mitjançant la creació d’oportunitats socials i laborals, per a les persones amb fragilitat (malaltia mental i/o exclusió social), que volen gaudir d’una vida normalitzada.⁣ ⁣ Creiem que la millor manera d’integrar les persones amb dificultats és la via del treball. Per això som un centre especial de treball i empresa d’inserció i vam crear el nostre principal instrument, Cuina Justa, la nostra empresa d’economia social sostenible que mitjançant la gastronomia ofereix llocs dignes de feina i impulsa la generació del canvi social.⁣ ⁣ Mitjançant Cuina Justa, l’empresa d’economia social de la Fundació Cassià Just, es comercialitzen els productes i serveis que es produeixen als diferents lineals de producció del centre especial de treball: menús i elaboracions per a empreses i escoles, càterings per a esdeveniments i productes de V gamma (sandvitxos, entrepans i amanides) per a empreses de restauració i hostaleria, companyies⁣ aèries, etc.⁣ ⁣ La nostra filosofia per a la gastronomia és única, cuina social, artesana i saludable per oferir oportunitats laborals a persones amb fragilitats.⁣

Donantes (2)

Anónimo

325€

Hace 201 días

Anónimo

20€

Hace 234 días

Comentarios (2)

Patrocinadores