2%

Recaudado 345 €

Objetivo 21.200 €

Donativos 2

Faltan90 Días

Dona a este reto

A la Fundació Cassià Just, a través de la nostra empresa d'economia social, Cuina Justa, oferim, en l'àmbit de la gastronomia, llocs de treball dignes a persones amb fragilitats mentals i/o exclusió social, i d'aquesta manera facilitem l'accés a una vida plena dins de la societat. La nostra filosofia per a la gastronomia és única; cuina social, artesana i saludable.

El nostre model d'inserció preveu gran part de les etapes laborals d'un treballador, des de la seva formació i vinculació a l'entitat, fins a la seva inserció en un lloc de treball digne, sostenible i de qualitat.

El propòsit immediat d'aquesta campanya és capacitar, habilitar i professionalitzar a 10 treballadors més i millorar la seva qualitat de vida, amb un treball digne i sostenible.

Per a donar continuïtat al projecte necessitem la vostra col·laboració, per això volem que participeu a través de la vostra aportació i difusió de la campanya.

Ens ajudes a donar una oportunitat a les persones?

Fundació Cassià Just | Cuina Justa

Fundació Cassià Just | Cuina Justa

La Fundació Cassià Just neix el 1994 com a iniciativa d’un grup de professionals de la salut mental, l’acció social i l’educació amb la missió de generar riquesa humana i material. Aquesta tasca és possible mitjançant la creació d’oportunitats socials i laborals, per a les persones amb fragilitat (malaltia mental i/o exclusió social), que volen gaudir d’una vida normalitzada.⁣ ⁣ Creiem que la millor manera d’integrar les persones amb dificultats és la via del treball. Per això som un centre especial de treball i empresa d’inserció i vam crear el nostre principal instrument, Cuina Justa, la nostra empresa d’economia social sostenible que mitjançant la gastronomia ofereix llocs dignes de feina i impulsa la generació del canvi social.⁣ ⁣ Mitjançant Cuina Justa, l’empresa d’economia social de la Fundació Cassià Just, es comercialitzen els productes i serveis que es produeixen als diferents lineals de producció del centre especial de treball: menús i elaboracions per a empreses i escoles, càterings per a esdeveniments i productes de V gamma (sandvitxos, entrepans i amanides) per a empreses de restauració i hostaleria, companyies⁣ aèries, etc.⁣ ⁣ La nostra filosofia per a la gastronomia és única, cuina social, artesana i saludable per oferir oportunitats laborals a persones amb fragilitats.⁣

Más información ›

Donantes (2)
 • Img

  Anónimo hace 4 semanas

  Felicitats! Gràcies per la vostra professionalitat i excel·lent labor que realitzeu

  325€
 • Img

  Anónimo hace 2 meses

  Perquè sigueu molts anys més amb il·lusió i empenta!

  20€

Recaudado 345 € de 21.200 €

Donativos 2

Faltan 90 Días