2%

Recaudado 100 €

Objetivo 5.000 €

Donativos 6

Faltan116 Días

Dona a este reto

Aquesta exposició fotogràfica de retrats de persones afectades per malalties minoritàries és un projecte solidari ideat i dut a terme pel fotògraf Xavier Josa, amb la col·laboració de FECAMM i Fujifilm.

Totes les persones que voluntàriament han participat en aquest projecte pateixen una malaltia minoritària, visible o no. Aquí es mostra només una petita mostra de la gran quantitat de malalties que existeixen, més de 7.000, que afecten unes 400.000 persones a Catalunya, 3 milions de persones a Espanya i 30 milions a Europa.

El motiu d'aquesta exposició fotogràfica és donar visibilitat a totes aquelles persones que pateixen alguna malaltia minoritària, sensibilitzar a tota la població de la necessitat que existeix d’augmentar la recerca i seguir lluitant per millorar la vida de totes aquestes persones.

Per aquestes raons demanem el vostre suport per fer-ho possible.

Tota la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries.

En el nostre nom i en el de totes les persones afectades i les seves famílies, us donem les gràcies de tot cor.

Lloc exposició: NAU BOSTIK (Carrer Ferran Turné, 11 Barcelona) -> del 28/11/19 al 31/12/19

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Esta exposición fotográfica de retratos de personas afectadas por enfermedades minoritarias es un proyecto solidario ideado y llevado a cabo por el fotógrafo Xavier Josa, con la colaboración de FECAMM y Fujifilm.

Todas las personas que voluntariamente han participado en este proyecto sufren una enfermedad minoritaria, visible o no. Aquí se muestra solo una pequeña muestra de la gran cantidad de enfermedades que existen, más de 7.000, que afectan a unas 400.000 personas en Cataluña, 3 millones de personas en España y 30 millones en Europa.

El motivo de esta exposición fotográfica es dar visibilidad a todas aquellas personas que sufren alguna enfermedad minoritaria,  sensibilizar a toda la población de la necesidad que existe de aumentar la investigación y seguir luchando para mejorar la vida de todas estas personas.

Por estas razones pedimos vuestro apoyo para hacerlo posible.

Toda la recaudación se destinará íntegramente a la Fundación La Marató de TV3, este año dedicada a las enfermedades minoritarias.

En nuestro nombre y en el de todas las personas afectadas y sus familias, os damos las gracias de todo corazón.

Lugar exposición: Nau Bostik (Calle Ferran Turné, 11 Barcelona) -> del 28/11/19 al 31/12/19

Fundació La Marató de TV3

Fundació La Marató de TV3

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Más información ›

Donantes (6)
 • Img

  Roger hace 1 día

  Bona exposició!

  20€
 • Img
 • Img

  Sara hace 1 semana

  La investigació és la nostra salvació!

  20€
 • Img

  Xavi hace 1 semana

  Mi pequeño grano de arena!!

  20€
 • Img

  Anónimo hace 4 semanas

  Ojalá pudiera donar más, mi hijo tiene una enfermedad rara también y no es de las peores... He visto a lo largo de éstos 8 años muchos niños sin diagnóstico y sin tratamiento, que lo han pasado nal... aunque sea poco ya que tengo 3 niños ....espero poder ayudar en algo...

  10€
 • Img

  Besingle Club hace 4 semanas

  Por las cosas que si merecen la pena! Gracias por la iniciativa

  Donación oculta

Recaudado 100 € de 5.000 €

Donativos 6

Faltan 116 Días