Recaudado

4.830€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Kilòmetre Solidari VÀLUA

Projecte que combina esport i solidaritat per donar visibilitat a la tasca que duem a terme les entitats Vàlua, la plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell, a la vegada que pretenem finançar 9 projectes socials concrets.

Recaudado

4.830€

Objetivo

11.760€

Donativos

131

Faltan

Finalizado

41%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad mental Inserción social Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 22 may. 2019

El Kilòmetre Solidari de Vàlua vol anar més enllà del finançament a projectes concrets. És una bona oportunitat per treballar en xarxa, per fer ciutat implicant-se en les activitats de la Festa Major de Sabadell, i de sensibilitzar per la igualtat d’oportunitats, fent crida a participar a la Cursa Popular i a l’esport inclusiu i normalitzador.

El Kilòmetre Solidari s’ha fet gran i enguany, l’entitat que el va gestar, l’Associació Juvenil Esquitx, comparteix el projecte i aporta la seva experiència per fer-ne un acte de plataforma i posar en marxa una edició innovadora que mobilitzi més entitats i més persones.

Volem reunir un equip de voluntaris i voluntàries que corrin la Cursa Popular de Festa Major en nom de Vàlua, sota el lema “Mou-te amb Vàlua. Sabadell per la igualtat d’oportunitats”, i que “venguin” kilòmetres Solidaris en benefici dels projectes presentats per les 9 entitats participants.

Què vol dir vendre Kilòmetres Solidaris? Durant la preparació de la cursa, l’equip de persones voluntàries de cada entitat ha de “vendre” cadascun dels quilòmetre que correrà (7 quilòmetres en total) i haurà de recaptar donatius per finançar els diferents projectes d’entitats Vàlua a través del portal migranodearena.org.

Els diners recaptats gràcies a la tasca de les nostres persones voluntàries s’empraran per finançar equitativament 9 projectes d’entitats Vàlua. Els projectes finançats enguany seran:

 

 1. PROJECTE INSERJOVE, de l’Associació Juvenil Esquitx, una entitat d’educació en el lleure i acció social adreçada a infants, joves i les seves famílies, que desenvolupa projectes socioeducatius amb l’objectiu de treballar per la igualtat d’oportunitats i l’èxit educatiu i el compromís amb els drets dels infants. El projecte Inserjove és un projecte que vol millorar l’ocupabilitat de joves de 16 a 25 anys en situació de vulnerabilitat, que no treballen ni estudien, mitjançant l’acompanyament i la capacitació orientada a aconseguir que retornin al món formatiu o que s’insereixin al món laboral. Enllaç a l’entitat: www.esquitxsbd.org
 2. PROGRAMA AIXECA’T, de l'Associació Êthos, una entitat que treballa per a la prevenció i rehabilitació integral de les addiccions, i manté una lluita constant contra les drogues. L’Aixeca’t és un programa esportiu de reeducació, socialització i reinserció per a adolescents que pretén fer una gran tasca de prevenció amb les persones més joves. Enllaç a l’entitat: www.asociacionethos.org
 3. PROJECTE INFANTS DEL PROGRAMA REFUGI PER A DONES VULNERABLES, de FUNDACIÓ CERMA, una entitat que gestiona habitatges per a persones en risc d'exclusió social, amb l'objectiu d'ajudar-los a reintegrar i adquirir autonomia total. El projecte té com a objectiu satisfer les necessitats d'alimentació, indumentària i escolarització dels nens i nenes que formen part del programa de refugi per a dones vulnerables i que viuen a la llar tot el temps que les seves mares duen a terme el programa de reinserció Social. Enllaç a l’entitat: www.fundaciocermaacoge.com
 4. PROJECTE SORTIM A FER UNA VOLTA, de FUNDACIÓ ATENDIS, entitat que treballa amb i en benefici de les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats d’atenció, assistència i promoció personal, familiar, social i laboral del col·lectiu a Sabadell i Vallès Occidental. Actualment, atenem més de 250 persones. El projecte pretén fer bossa per poder adquirir dos nous vehicles de transport (furgonetes). Enllaç a l’entitat: www.atendis.cat
 5. PROJECTE NINS, de FUNDACIÓ AVAN, una entitat que dona suport a persones afectades per alguna malaltia neurològica i a les seves famílies, oferint atenció multidisciplinària amb l’objectiu de millorar-ne la seva qualitat de vida. El projecte NINS d'AVAN s'adreça a Infants i Adolescents amb Trastorns delneurodesenvolupament, trastorns d’integració sensorial, trastorns de la comunicació i trastorns motrius. Enllaç a l’entitat: www.avan.cat
 6. PROJECTE AUTOGESTORS, de Grandalla, una entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu de fomentar l’autonomia, la inclusió social plena i la millora de la qualitat de vida a partir de la promoció d’activitats de lleure en general. El projecte pretén crear un espai propi on poder acompanyar persones joves amb discapacitat intel·lectual en la transició a la vida adulta. Enllaç: www.grandalla.cat
 7. PROJECTE PROMOCIONA, de la Fundació Secretariado Gitano, una entitat que treballa amb la comunitat gitana, amb l’objectiu de la promoció integral de la comunitat des de l'atenció a la diversitat cultural. El projecte pretén que els i les joves gitanes finalitzin els estudis obligatoris i continuïn estudiant. A l'estiu aprofitem el casal d'estiu per poder realitzar activitats més lúdiques amb els participants. La recaptació econòmica del Km Solidari es destinarà a les activitats del casal pel curs 2019-20. Enllaç a l’entitat: www.gitanos.org
 8. PROJECTE D’ACOLLIDA A LES PERSONES SENSE LLARde CARITAS, una entitat que treballa amb el col·lectiu de les persones de la nostra ciutat que es troben sense llar o en condicions d’habitatge extremes, amb l ‘objectiu immediat d’atendre les seves necessitats bàsiques d’higiene, alimentació i roba. El projecte pretén, però, en tots els casos que sigui possible reintegrar aquestes persones a la vida normalitzada de la nostra societat, cercant de forma individualitzada el millor camí possible per a cada un d’ells.
 9. PROJECTE PROFITde Fundació MAIN, una entitat que treballa amb infants, joves i famílies vulnerables, amb l’objectiu de construir una societat millor i més justa que els doni oportunitats. El projecte PROFIT, és un recurs extraescolar, emmarcat en el lleure educatiu, que combina el seguiment socioeducatiu dels joves amb diverses activitats orientades a la inclusió social i l’orientació prelaboral. La finalitat del projecte és oferir als i les joves que, per diverses raons, han experimentat un trencament amb el seu itinerari formatiu i progressivament tenen alt risc de restar aïllats de la societat i les oportunitats, un acompanyament integral alineat amb els seus interessos, per tal de promoure la seva integració social i el desenvolupament d’un projecte de futur que contempli la seva vinculació amb un itinerari formatiu o prelaboral, que afavoreixi l’auto-identificació de la situació que viuen, que promogui la seva integració en la comunitat de manera normalitzada, que afavoreixi la seva connexió amb altres recursos de l’entorn i que treballi per a facilitar l’accés dels joves a oportunitats de futur en condicions d’igualtat. Enllaç a l’entitat: www.fundaciomain.org
 1.  

VÀLUA és el nom que rep la plataforma d’entitats del Tercer Sector Social de Sabadell, una plataforma formada per organitzacions d’iniciativa privada i sense afany de lucre.

Treballem conjuntament per la millora de la nostra societat, per a fer efectiu els drets de tothom i per la igualtat d’oportunitats de les persones amb especials dificultats d’inclusió social. Per tant, fem i oferim tot tipus de serveis i activitats per assolir aquestes finalitats. Així mateix, acompanyem i donem suport a les administracions públiques en el desenvolupament de noves polítiques econòmiques, socials, ambientals, de cooperació i educatives, entre d’altres, que ofereixen a la ciutadania.

Els objectius de Vàlua es centren en la consolidació d’una xarxa d’entitats a nivell local capaç de donar resposta coordinada a les necessitats socials i laborals de persones amb risc d’exclusió social; prendre partit en el desenvolupament de noves polítiques socials i de cooperació que enforteixin els drets socials de tota la ciutadania i, especialment, dels col·lectius més vulnerables; i enfortir el teixit associatiu i incrementar la presència del Tercer Sector Social en la vida pública de la ciutat.

El valor d’organitzar-nos en plataforma és la capacitat de mobilitzar recursos i persones i de treballar en xarxa. Això ens permet optimitzar al màxim els recursos que obtenim i, per tant, oferir serveis professionals i de qualitat a les persones. L’Ajuntament de Sabadell dona suport a la plataforma mitjançant l’exercici de la seva secretaria tècnica per part de l’equip del Programa d’Economia Social i Solidària.

Ser plataforma ens fa més fortes, ens dona més visibilitat, fa arribar la nostra veu més lluny, ens permet donar una resposta integral i coordinada a les necessitats socials i laborals dels col·lectius més vulnerables de la nostra ciutat, i és una oportunitat de generar una xarxa de complicitats, d’oportunitats de cooperació i d’actuació conjunta entre totes les entitats que formem part del Tercer Sector Social de Sabadell.

Què fem?

 • Denunciem les situacions de discriminació, desigualtat social i laboral en què es troben les persones en risc d’exclusió social.
 • Promovem el coneixement i la visibilitat de les entitats de la Plataforma, de les seves activitats i dels seus serveis i productes.
 • Desenvolupem accions conjuntes entre les entitats de la Plataforma.
 • Donem suport a les entitats de la Plataforma en la seva tasca de millorar la qualitat de vida i l’ocupació dels col·lectius en risc d’exclusió social.
 • Fomentem una cultura de solidaritat, de cooperació i de participació activa.
 • Sensibilitzem els diferents agents econòmics i socials de la ciutat.
 • Reivindiquem polítiques públiques per a fer efectiu el dret a la igualtat d’oportunitats.

I ho fem mitjançant actes propis de sensibilització com el Kilòmetre Solidari Vàlua que encetem enguany, el reconeixement a les “Empreses amb Vàlua” que col·laboren amb diferents projectes de les nostres entitats; participant de manera activa en esdeveniments de ciutat, treballant en xarxa; col·laboracions amb mitjans de comunicació locals; compartint experiències i iniciatives als “Espais vàlua”, i “Aprenem compartint”

Ens adrecem a la ciutadania, a les empreses, a les administracions públiques, i a altres entitats del Tercer Sector Social.

Qui en forma part?

Donantes (131)

10€

Hace 767 días

Anónimo

30€

Hace 771 días

Maria José

70€

Hace 771 días

Anónimo

70€

Hace 774 días

Catalina

10€

Hace 775 días

Joan Viñas Vila

30€

Hace 776 días

Anónimo

20€

Hace 776 días

Anónimo

30€

Hace 776 días

Anónimo

20€

Hace 776 días

Anónimo

60€

Hace 777 días

TUS SCCL Transports Urbans de Sabadell

Donación oculta

Hace 777 días

Anónimo

10€

Hace 777 días

david

50€

Hace 778 días

Anónimo

50€

Hace 778 días

Anónimo

10€

Hace 778 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 778 días

Marc Pérez Masdeu

10€

Hace 778 días

Jose

Donación oculta

Hace 779 días

Mercedes

30€

Hace 779 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 779 días

David

50€

Hace 779 días

Anónimo

50€

Hace 779 días

Noemí

35€

Hace 779 días

Verònica

70€

Hace 779 días

Sarabel

Donación oculta

Hace 780 días

Montse

Donación oculta

Hace 780 días

Anónimo

50€

Hace 780 días

Sergi

30€

Hace 780 días

Marcos

Donación oculta

Hace 780 días

Jorge

35€

Hace 780 días

Lidia

60€

Hace 780 días

lissette

70€

Hace 781 días

Mo

15€

Hace 782 días

George Leif

20€

Hace 783 días

Jeronimo

10€

Hace 786 días

Anónimo

10€

Hace 786 días

Anónimo

10€

Hace 786 días

Juan Carlos

10€

Hace 786 días

Teresa

10€

Hace 788 días

Anónimo

20€

Hace 788 días

Núria

50€

Hace 788 días

Laia

15€

Hace 789 días

Anónimo

20€

Hace 790 días

Anónimo

20€

Hace 791 días

Anónimo

50€

Hace 791 días

Montse

20€

Hace 791 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 791 días

Jose

70€

Hace 795 días

Gemma

10€

Hace 796 días

Jimmy

Donación oculta

Hace 796 días

Ver más donantes

Comentarios (86)

Hace 767 días

Ethos

Increïble! Divertit! Tots i totes unides! Atendis amb Vàlua!

Som-hi! Entre totes i tots, fem-ho possible!

GRANDALLA

Jose

Hace 779 días

Fernando Lopez
Associació Êthos

Mercedes

Hace 779 días

Ánimo.
Igor.
Asociación .
Ethos

Noemí

Hace 779 días

FUNDACIÓN PRIVADA AVAN - BLAS LUIS GOMEZ SERRANO - Molts ànims nois/es!!

Montse

Hace 780 días

Ánimo, fuerza y sigue hacia delante

Sergi

Hace 780 días

Molts ànims a tots i totes! Moltes gràcies per fer possible milers de km solidaris

Marcos

Hace 780 días

Una de les millors iniciatives dels darrers anys, feta per gent amb un cor gegant. Endavant #KMSolidari!

Jorge

Hace 780 días

Cursa solidaria Festes Majors Sabadell 2019 - Blas Luis Gomez Serrano - Fundació Privada Avan - Ànims a tothom!

Lidia

Hace 780 días

Molta força Víctor! i a tots els d'AVAN

Colaboro con Juanita Salvatierra que correrá por Fundación Cerma Acoge

Jeronimo

Hace 786 días

Para Ethos

Associació Ethos

Teresa

Hace 788 días

Joana&Atendis

Núria

Hace 788 días

Som-hi companys i companyes! Sprint final per assolir l'objectiu! Som-hi Vàlua! Endavant Atendis!

Montse

Hace 791 días

Dani C. Ethos

Jimmy

Hace 796 días

Animo y fuerza que bien que se unan las fuerzas

Carles

Hace 808 días

Per l'Esquitx i per tots els reptes d'aquesta mena que busquen donar una oportunitat

M. Lluïsa

Hace 809 días

Tots amb el Kilòmetre Solidari de Vàlua!

Josep G.

Hace 820 días

Ànims Càritas!

pappapa

Hace 822 días

Para Raul de Grandalla, que consiga el reto de acabar sus kilometros. De Diego.

Daniel

Hace 822 días

Km vendidos por Dani casanellas Ethos

Benicio

Hace 829 días

ETHOS PAU

Sergi

Hace 836 días

Que res ens aturi!

Rafael

Hace 838 días

Molts ànims per assolir aquest repte!!

Judith

Hace 843 días

El meu germà des de Suïssa aporta 50€ per aquest km solidari! Ànims gent de Grandalla!!!!

VARISPORT, S.L.

Hace 844 días

Molta sort!

Jordi

Hace 847 días

Ànims Esquitx!

Sergi

Hace 848 días

De parte de Fina y Nicolás! Muchos ánimos!

Cesar

Hace 851 días

Colaboro con Albert Marquez que correra por Fundacio Cerma Acoge

Pere

Hace 853 días

Gràcies per col·laborar al Km Solidari!
- Eugènia: 0,5 km
- Esther: 1 km
- Sílvia i Jordi: 1km
- Carla i Anna: 1 km
- Jordi i Oriol: 1,5 km

Hugo

Hace 855 días

Joana&Atendis
Ets una crack Joana! ?‍♀?‍♂????

Pere

Hace 861 días

Ànims a totes les voluntàries del Km Solidari de Vàlua!

MEG

Hace 863 días

Som-hi ATENDIS! Enhorabona per la iniciativa compartida amb les entitats socials de la ciutat.

Sergi

Hace 864 días

Que res ens aturi a fer un món més just i solidari! Endavant i força

Colaboro con Albert Márquez que correrá por Fundación Cerma Acoge.

Patrocinadores