Toni Muñoz

La iniciativa CORREAMBMI neix de la motivació personal dels germans i amics del Jordi Muñoz, un noi amb paràlisi cerebral, per fer-lo partícip de l'esport popular.

Història

Des de feia uns quants anys, germans i amics corríem junts curses populars empenyent la cadira de rodes del Jordi. L'any 2011, que l'havíem començat a l'hospital després que li diagnostiquessin erròniament un càncer al Jordi, ens vam proposar un repte més gran: córrer la Mitja Marató i la Marató de Barcelona amb ell.

Ho vam aconseguir, i veient la il·lusió que li va proporcionar al Jordi, no ens va quedar cap dubte de que ho repetiríem moltes vegades.

2013. Preparant la tercera marató en què participaria el Jordi, vam pensar que córrer podia dur-nos molt més enllà i vam decidir crear una iniciativa que unís esport, integració i solidaritat. Així neix CORREAMBMI. Aquell any es van recaptar, mitjançant migranodearena.org, fons per a l'Associació de la Paràlisi Cerebral, ASPACE.

2014. CORREAMBMI creix, i en Jordi ja no és l'unic integrant en cadira de rodes. La Sara, el Jaume, i el Marcos s'uneixen al equip. Aquest any es recapten fons pel Centre Ocupacional Sínia.

2015. Creixem encara més. 13 persones en cadira de rodes i més de 50 corredors participen a la Marató de Barcelona. Es tornen a recaptar fons pel Centre Ocupacional Sínia mitjançant migranodearena.org.

Malauradament en Jordi ens va deixar al juny de 2015, però CORREAMBMI havia de continuar. Era la millor manera de homenatjar-lo i recordar-lo. Jordi, va per tú!! Sempre correràs amb nosaltres!!.

Barcelona (España)
6

Retos liderados

1

Retos activos

Retos activos

Retos finalizados

Patrocinadores