Mónica Miquel

www.barcelonafotoantic.com neix com un projecte personal i solidari de Mercè i Mónica Miquel i Abella per a donar a conèixer l’arxiu fotogràfic del nostre pare el Dr.Joan Mique-Quintilla, gran aficionat a la fotografia, va immortalitzar  sentiments i vivències de la gent, moments que son un manifest gràfic d’una època. Aquestes fotos son un retrobament amb el nostre passat, un testimoni més del que foren els anys des de la post-Guerra Civil espanyola fins l’esdeveniment de la democràcia.

 www.barcelonafotoantic.com  pretén assolir, gracies a la solidaritat de qui s’interessi per aquestes fotografies, fons que ajudin a la investigació mèdica, a la que el nostre pare hi va dedicar tota la vida com a científic i, en conseqüència millorar la qualitat de vida de les persones.Hem decidit dedicar quest projecte solidari a l’Obra Social de Sant Joan de Deu , https://solidaritat.santjoandedeu.org/ca perquè fan un extraordinari treball d’ investigació biomèdica, de cooperació internacional , a més de millorar la qualitat de vida de les persones ateses als seus centres, repartits en totes les comunitats autònomes, on atenen a  infància hospitalitzada, persones en risc d’exclusió social, persones sense sostre, persones amb algun trastorn de salut mental, o discapacitat intel·lectual, persones en situació de dependència...

www.barcelonafotoantic.com nace como un proyecto personal y solidario de Mercedes y Mónica Miquel Abella para dar a conocer el archivo fotográfico de nuestro padre.

 A través de la mirada de Juan Miquel-Quintilla, gran aficionado a la fotografía, quedaron inmortalizados  sentimientos y vivencias de la gente, momentos que son un manifiesto gráfico de una época. Estas fotografías son un reencuentro con nuestro pasado, un testimonio más de lo que fueron los años desde la post-guerra Civil Española hasta la transición democrática.

Este proyecto pretende, gracias a la solidaridad de quienes se interesen por estas fotografías,  conseguir fondos que ayuden a la investigación médica a la que nuestro  padre, como científico, dedicó toda su carrera profesional. Esperamos que www.barcelonafotoantic.com contribuya a  mejorar la calidad de vida de las personas.

Hemos decidido dedicar este proyecto solidario a la Obra Social de San Juan de Dios, https://solidaritat.santjoandedeu.org/ca porque realizan un impresionante trabajo de investigación biomèdica y de cooperación internacional, además mejoran la  vida de las personas atendidas en sus centros, repartidos por todas las comunidades autónomas, donde asisten a: infancia hospitalizada o en riesgo de exclusión social, personas sin hogar, personas con algún trastorno de salud mental o discapacidad intelectual, personas en situación de dependencia...

 

 

 

 

: https://youtu.be/tA2MMM4gjgQ

BARCELONA (España)
1

Retos liderados

0

Retos activos

Retos finalizados

Patrocinadores