Associació Cedre per a la Promoció Social

Associació sense ànim de lucre, nascuda l'any 2000 i declarada d'utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, que canalitza l'acció social cap als joves en situació de risc d'exclusió. 

A Cedre treballem per oferir oportunitats a joves que es troben en situacions de vulnerabilitat, concretament a joves privats de llibertat o en situació de risc d'exclusió social, acompanyant-los en el procés de cercar un millor futur i desenvolupar els seus projectes vitals. Promovem i dinamitzem la inclusió social d’aquests joves a Barcelona treballant des del barri de Sarrià.

L'acció de Cedre es materialitza a través de 3 projectes:

  • Recurs d'acollida La Caseta: és un recurs socioeducatiu que té com a objectiu acollir i acompanyar en l'itinerari d'inserció a joves procedents de centres penitenciaris, de centres tutelats, o joves que es troben en situació de risc d'exclusió social.
  • Respirafons: es realitzen sortides en caps de setmana amb joves interns en centre penitenciari, amb l'objectiu que puguin gaudir d'un o dos dies en llibertat, fomentant principalment el contacte amb la natura, l'exercici físic i la companyonia.
  • Respiradins: es realitzen diversitat d'activitats de caràcter lúdic i també reflexiu dins del Centre Penitenciari de Joves setmanalment. Es duen a terme xerrades, debats, activitats de música, de ball, esportives, entre moltes altres.
Barcelona (España)
5

Retos liderados

0

Retos activos

102

Donaciones conseguidas

4.400€

Recaudado

Retos finalizados

Patrocinadores