Recaudado

935€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Un tirallets per a cada incubadora ??s un prematur alletat / un extractor en cada incubadora ??s un prematuro que mamara

Les cures centrades en el desenvolupament i la família en el cas de la prematuritat requereixen factors estimuladors que afavoreixin la conc...

Recaudado

935€

Objetivo

10.125€

Donativos

21

Faltan

Finalizado

9%

Categoría

Discapacidad mental Salud Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 4 feb. 2016

Les cures centrades en el desenvolupament i la família en el cas de la prematuritat requereixen factors estimuladors que afavoreixin la concil·liació de la família amb la seva nova situació. L'Associació de prematurs de l'Hospital Clínic - Maternitat, vol ajudar a què això sigui una realitat i no una excepcionalitat. Poder-se treure la llet al costat del teu fill està demostrat que estimula la lactogènesi i el seu manteniment.

La mare d'un nounat admès en una unitat de vigilància intensiva a causa del seu naixement prematur ha d'enfrontar-se a nombroses dificultats, especialment, d'ordre emocional.
En aquest context molt difícil, la lactància pot aparèixer com quelcom absolutament secundari; Alguns prematurs poden ser posats al pit molt ràpidament. Però això no és així en la majoria dels casos. Hi ha un retard entre el moment del naixement i aquell en el que l´alletament efectiu es torna possible i eficaç. L'èxit de la lactància en aquestes condicions s'assembla a una sessió de combatents.

És per aquest motiu que l'Associació vol afavorir l'èxit de la lactància en pares de nens i nenes prematurs que pateixen aquestes dures condicions fent que aquesta lluita sigui el més planera.

I necessitem el teu ajut per a fer-ho possible! Un extractor per a cada incubadora és un projecte molt ambiciós. Lactar a un prematur significa evitar moltes malalties provinents de la immunodeficiència amb la qual neixen aquests nens. Ajuda'ns!

----------------------------

Los cuidados centrados en el desarrollo y la familia en el caso de la prematuridad requieren de factores estimuladores que favorezcan la conciliación de la familia con su nueva situación. La Asociación de prematuros del Hospital Clínico - Maternidad, quiere ayudar a que esto sea una realidad y no una excepccionalitat. Poderse sacar la leche junto a tu hijo está demostrado que estimula la lactogenesi y su mantenimiento.
La madre de un recién nacido admitido en una unidad de cuidados intensivos debido a su nacimiento prematuro debe enfrentarse a numerosas dificultades, en especial, de orden emocional.
En este contexto muy difícil, la lactancia puede aparecer como algo absolutamente secundario; Algunos prematuros pueden ser puestos en el pecho muy rápidamente. Pero esto no es así en la mayoría de los casos. Hay un retraso entre el momento del nacimiento y aquel en el que l'alletament efectivo se vuelve posible y eficaz. El éxito de la lactancia en estas condiciones parece a una sesión de combatientes.
Es por este motivo que la Asociación quiere favorecer el éxito de la lactancia en padres de niños y niñas prematuros que sufren estas duras condiciones haciendo que esta lucha sea lo más sencilla.
Y necesitamos de tu ayuda para hacerlo posible! Un extractor para cada incubadora es un proyecto muy ambicioso. Lactar a un prematuro significa evitar muchas enfermedades provenientes de la inmunodeficiencia con la que nacen estos niños. Ayúdanos!

L'Associació de prematurs SOM PREMATURS es crea amb la finalitat de poder donar cobertura a aquests nens invisibles que són els nens que han nascut entre la setmana 22 i 36 de gestació i que immediatament són ingressats a la uci per poder fer viable la seva existència. Hi han moltes necessitats al voltant d´aquests nadons. Però la nostra associació treballa sobre tres pilars que considerem fonamentals. Les cures centrades en el desemvolupament i la familia, la recerca perquè l´abordatge d´aquests nens en el seu present més immediat i el seu futur sigui el millor possible i en l'acompanyament a les families en aquest dur tràngol que han de passar.  Per a poder fer realitat un dels primers pilars que afectaran a la salut futura d´aquets nadons necessitem poder donar cobertura a aquestes families amb ajuda externa. Per això ens adreçem a vosaltres.  Moltes gràcies!

 

 

 

Donantes (21)

ANNA M SERRADELL ESCUDERO

100€

Hace 1.557 días

Mar

20€

Hace 1.622 días

Anónimo

200€

Hace 1.623 días

ana

20€

Hace 1.623 días

Leila

10€

Hace 1.624 días

Nuria

20€

Hace 1.624 días

Cira

20€

Hace 1.624 días

Aúpali Portabebés

60€

Hace 1.624 días

Sonia

20€

Hace 1.624 días

Dessa

25€

Hace 1.624 días

Anónimo

100€

Hace 1.632 días

montse

100€

Hace 1.635 días

Júlia i Martí

25€

Hace 1.638 días

Begoña

10€

Hace 1.641 días

Anna

10€

Hace 1.642 días

Salvador

50€

Hace 1.643 días

Miquel

25€

Hace 1.644 días

Anónimo

10€

Hace 1.644 días

Anónimo

50€

Hace 1.645 días

Anónimo

50€

Hace 1.645 días

Ver más donantes

Comentarios (13)

Que amb el que feu, quan tot es torni en contra i s'enfosqueixi hi hagi un esclat de clararo i surti l'Arc de Sant Martí, os ompli de colors i os il·lumini.
Una abraçada a tots/es.
Anims.

Aúpali Portabebés

Hace 1.624 días

Es una iniciativa fantástica! Todo nuestro apoyo y nuestra difusión! Gracias por hacerlo posible.

Sonia

Hace 1.624 días

Tuve a mi hijo prematuro de 34 semanas y me tenia que ir a una sala separada de el para sacarme leche durante 20 dias que estuvo en Uci tenia que hacer cola y separarme de el. Verle y estar cerca de tu bebe estimula la subida de leche, yo miraba sus fotos. Es muy buena iniciativa. Llevamos 9 meses de lactancia materna. Animos para todos aquellos papis de pequeños luchadores.

Certificat fiscal a nom de Judit Martín López, ja que l'empresa està pendent de registre de societat

Dessa

Hace 1.624 días

Això són coses importants de veritat...

GRACIAS POR TOT

Begoña

Hace 1.641 días

Quan tens algú a prop que es marca un repte, i ho va aconseguint de forma progresiva per mi és de gran admiració i de un bon aprenentatge.

Anna

Hace 1.642 días

Bona iniciativa!!!

Miquel

Hace 1.644 días

Tasca noble i necessaria. Aquests son uns dinersben invertits

Patrocinadores