Recaudado

90€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Triatló solidari per ajudar als nens amb paràlisi cerebral

Hola, el meu nom és David i sóc mestre. Normalment sempre dic que faig les coses per 2 motius: "perquè vull i perquè puc". Aquest any vaig s...

Recaudado

90€

Objetivo

100€

Donativos

5

Faltan

Finalizado

90%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad mental Deporte inclusivo

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 10 ago. 2013

Hola, el meu nom és David i sóc mestre. Normalment sempre dic que faig les coses per 2 motius: "perquè vull i perquè puc". Aquest any vaig ser sotmès a una operació de genoll per corregir un "trencament complex del menisc intern" i treure una "tumoració sinovial nodular pigmentada". En resum, i per als que no entenem de medicina ... res greu, una simple reparació de xapa i pintura. Ara, després d'uns mesos, la meva ment volia tornar a entrenar, però em faltava la motivació per dir que també podia fer-ho. Avui l'he trobat: http://www.run4smiles.com Ja fa 10 anys, quan anava a la facultat, una gran persona i gran mestre ens va ensenyar aquest vídeo en una de les seves classes: http://www.youtube.com/watch?v=ptZDGQdg8oU Recordo emocionar-me igual que ho he fet avui en veure el vídeo de RUN4SMILES. Per a mi serà un gran repte tornar a fer una triatló. Sé que em costarà, perquè no arribaré a estar preparat físicament per a la data, després de tant de temps sense entrenar. Però com també dic sempre, "la veritable força està en la nostra ment". I sé que les persones que hi ha darrere d'aquests vídeos i totes aquelles anònimes que no coneixem m'ajudaran a seguir quan el meu cos estigui cansat. Si vols i pots col·laborar seria fantàstic, però si no és així, si us plau reenvia aquest repte a totes les persones que coneguis, potser algú estigui interessat/da en fer-ho. Per Eugènia, per Rick i per tots els nens amb paràlisi cerebral, el 6 octubre 2013 estaré amb tots vosaltres a la "Barcelona Garmin Triathlon"! Moltes gràcies!

La Asociación Run4Smiles es una entidad de carácter privado que tiene como objetivo proporcionar a los niños que sufren parálisis cerebral, todas las ayudas necesarias para mejorar su calidad de vida.

Es objetivo de la asociación poder llegar al máximo de familias posibles que tengan este problema y poder colaborar en la financiación de dichos tratamientos o instrumental necesario para niños y bebes con parálisis cerebral (sillas de ruedas, aparatos para los oídos, tratamientos fisioterapéuticos, estimulación, psicólogos etc.)

Donantes (5)

Alberto

20€

Hace 2.940 días

Teresa

20€

Hace 2.942 días

Jordi

20€

Hace 2.977 días

Gemma

20€

Hace 2.984 días

Anónimo

10€

Hace 2.995 días

Comentarios (2)

Alberto

Hace 2.940 días

Ánimo David pronto lo conseguimos

Gemma

Hace 2.984 días

David, espero que et recuperis ben aviat, segur que ho aconsegueixes!! Aquí tens el meu granet de sorra :)

Patrocinadores