Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Travessa solidària a la Conca de Barberà - #tombalaconca

Travessa solidària corrent i en btt per la Conca de Barberà

Recaudado

0€

Objetivo

2.000€

Donativos

0

Faltan

66 días

0%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Joan Roig
Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Lluís Nadal, David Garcia i Carles Martí

Categoría

Gente mayor Ayuda humanitaria Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 8 abr. 2021

El proper 12 de juny realitzarem una travessa solidària corrent i en btt per la Conca de Barberà, per recaptar fons per totes aquelles persones en situació de vulnerabilitat de la nostra comarca. Correrem i pedalarem per aquells veïns i veïnes que ho estan passant molt malament per les conseqüències econòmiques de la pandèmia. Els fons recaptats aniran a Càritas de la Conca de Barberà.

Després de l'èxit de la travessa #montblancmóra, el #tombalaconca és una iniciativa solidària de Travesses Solidàries @travesses.solidaries juntament amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà @consellconca

Us podem avançar que el recorregut corrent serà de 100km i de 2400m de desnivell. El recorregut amb btt tindrà 186km i 4150m de desnivell positiu. Ambdós seran circulars amb sortida i arribada a la plaça de sant Francesc de Montblanc.

 

De moment, Joan Roig i Lluís Nadal intentaran fer el #tombalaconca corrent i David Garcia i Carles Martí en btt.

 

Càritas Parroquial Montblanc acollim a les persones que es troben en situació o risc de pobresa i exclusió social. L'acció Social de Càritas beneficia a les famílies de la Conca de Barberà, mitjantçant diferents projectes, acollida i promoció, gent gran, aliments i roba entre d'altres.

Cada gest compta ¡

Donantes (0)

Patrocinadores