Recaudado

60€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Storytime per la marató!

Conseguirà l'Elf Duster salvar el Nadal?

Recaudado

60€

Objetivo

200€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

30%

Reto liderado por

Jucla Leisure S.L y Juafrac S.L.
Kids&Us Sant Quirze, Kids&Us Pineda i Kids&Us Calella

Categoría

Investigación científica Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 27 nov 2020

Enguany, Kids&Us Sant Quirze, Kids&Us Pineda i Kids&Us Calella, unim forces per lluitar contra la COVID-19. Totes les donacions aniran íntegrament destinades a la Marató TV3.

Veniu amb nosaltres i viureu una aventura trepidant!

 Dissabte 19 de desembre, a les 11 del matí, a través d'Instagram Live de Kids&Us Sant Quirze, Kids&Us Pineda i Kids&Us Calella.

La Marató és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (3)

Joaquim

20€

Hace 1.073 días

Rosa Maria

5€

Hace 1.075 días

SITO

35€

Hace 1.084 días

Patrocinadores