Recaudado

165€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Sentir emocions per viure plenament

Davant d'una persona amb gran discapacitat, estimular els cinc sentits és la millor via, o potser l’única, per gaudir d’infinites sensacions.

Recaudado

165€

Objetivo

2.952€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

6%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad mental Salud Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 2 dic. 2019

El Ramon ho experimenta cada cop que té sessió de multiestimulació a la Sala Snoezelen de la Residència AREMI.

Els beneficis de l’estimulació multisensorial són tant evidents que volem posar aquesta tecnologia a l’abast de la Clara, de l’Enric, de la Maria, de l’Ares i la Carme, del Jesús i el Mohamed... és a dir, de totes les persones amb Paràlisi Cerebral i altres discapacitats, usuàries del Centre Ocupacional AREMI.

La sala Snoozlen és un equipament tecnològic que converteix l’entorn en un espai màgic on la llum, els colors i les textures es combinen oferint un món de sensacions per poder viure noves i diferents experiències, creant entorns i escenes multimèdia a partir de les quals es treballen diferents funcions cognitives i es realitza una tasca terapèutica única.

L’Associació AREMI treballa des de fa més de 40 anys a Lleida i comarques en l’atenció a les persones amb Paràlisi Cerebral i discapacitats similars. Un projecte individualitzat permet cobrir les necessitats vitals de la persona al llarg de la seva vida, garantint els seus drets i promovent la seva integració social.

El nostre GIVINGOBJECTIU d’enguany és aconseguir 2.952 euros per adquirir els dos primers elements de la sala.

 

Ens hi ajudes? Qualsevol quantitat és important i molt ben rebuda!

Moltes Gràcies

 L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Donantes (4)

100€

Hace 490 días

Anónimo

50€

Hace 503 días

10€

Hace 504 días

Meri

5€

Hace 504 días

Comentarios (2)

Hace 504 días

Ho aconseguireu!!!

Patrocinadores