Recaudado

365€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Sant Vicenç de Montalt amb la Marató de TV3

Un donatiu, un conte

Recaudado

365€

Objetivo

3.000€

Donativos

9

Faltan

Finalizado

12%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 21 nov 2020

Aques any la COVID-19 ha generat dolor i incertesa arreu del món. En moments com aquests la solidaritat i la comunicació entre les persones són més importants que mai.

Necessitem parlar, explicar-nos les coses que ens passen. El confinament és bo per fer front a la pandèmia, però aïlla i dificulta la comunicació.

Hem batejat aquest repte amb la frase UN DONATIU, UN CONTE perquè pensem que no hi ha res millor que les històries, a cau d'orella, per alleugerir la pena, el dolor i l'ansietat.

Si feu un donatiu, migranodearena ens proporcionarà les vostres dades de contacte perquè pugueu rebre el vostre conte.

Us animeu?

Aquesta Marató toca a tothom!

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (9)

Xavier Gayan

100€

Hace 1.015 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.016 días

Eulàlia

50€

Hace 1.016 días

Antonella

Donación oculta

Hace 1.016 días

MV

50€

Hace 1.016 días

jordi

35€

Hace 1.017 días

JOAN

Donación oculta

Hace 1.029 días

ANGELS

25€

Hace 1.032 días

Antonia

5€

Hace 1.043 días

Ver más donantes

Comentarios (2)

ANGELS

Hace 1.032 días

Endavant, a sumar! Que el motiu s'ho val!!

Patrocinadores