Recaudado

10€

A favor de

Alzheimer Catalunya

Copiar código
Código copiado
Dona

QUE NO S'ESBORRIN ELS RECORDS

Necessitem 25.000€ per poder ampliar el nostre suport i atenció a les persones amb Alzheimer, als seus familiars, cuidadors i, en definitiva, a qualsevol persona que necessiti acompanyament i ajuda per fer front a la malaltia.

Recaudado

10€

Objetivo

3.000€

Donativos

1

Faltan

Finalizado

0%

Categoría

Discapacidad intelectual Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 8 oct. 2018

"Desde que tengo esto ya nadie me habla de futbol", se quejaba Mercedes, una mujer con Alzheimer incipiente. Siempre le había gustado. Mucho. Pero sus amigos ya no sabían cómo dirigirse a ella: “No saben de qué hablar conmigo”. Así que esa pasión común del fútbol desapareció también de su vida.

Això és quelcom que succeeix a moltes persones amb Alzheimer, per que per als seus familiars i amics, probablement s'han convertit en un desconegut i ja no saben com connectar, de què parlar... i això també genera patiment i tensió al seu entorn i família.

  • Cada 4 segons es diagnostica un nou cas d’Alzheimer al món. Quan acabis de llegir aquest text probablement 15 persones ja hagin estat diagnosticades.

Des d’Alzheimer Catalunya, ens adrecem a tu, als teus amics, familiars, i contactes per que ajudeu a persones com la Mercedes. Perquè també et pot passar a tu o algú qui estimes.

  •  Necessitem 25.000€ per poder ampliar el nostre suport i atenció a les persones amb Alzheimer, als seus familiars, cuidadors i, en definitiva, a qualsevol persona que necessiti acompanyament i ajuda per fer front a la malaltia.

No et recordaran, no sabran qui ets però amb el teu gest hauràs contribuït a donar una mica més de sentit a la seva vida. Perquè des dels nostres programes treballem des de fa ja 30 anys per donar suport emocional, millorar el seu benestar i conèixer de prop les necessitats de les persones generant serveis que puguin donar resposta a aquestes, oferint un acompanyament guiat i personalitzat.

Gràcies per ajudar-nos a que no s'esborrin els records

Per que encara que els records s'esborrin, la persona conserva sentiments i emocions. Fins l'últim somriure, continua sent persona.

Donantes (1)

Ester

10€

Hace 1.149 días

Patrocinadores