Recaudado

200€

A favor de

Soñar Despierto

Copiar código
Código copiado
Dona

Nadal de l'anna

Estimada família, Ja fa molts anys que crec que rebo regals que no necessito o que no valoro prou. Sóc tan afortunada que tinc de tot i molt més...

Recaudado

200€

Objetivo

200€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

100%

A favor de

Categoría

Educación Infancia Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 9 dic. 2011

Estimada família, Ja fa molts anys que crec que rebo regals que no necessito o que no valoro prou. Sóc tan afortunada que tinc de tot i molt més. En Jan i l'Arnau ja em fan viure, a través d'ells, la il.lusió del Nadal i amb això jo ja en tinc prou. En aquests temps que corren, aquí al costat de casa hi ha nens com ells que no poden tenir regals perquè els seus pares no s'ho poden permetre. Em fareu super feliç si m'ajudeu a recaptar fons per comprar regals de Reis a aquests nens. La gent de Soñar Despierto justament s'encarreguen de demanar les cartes a aquests nens i portar-los el que demanen. Tindran uns Reis com els del Jan i l'Arnau. No patiu per la xifra. Jo aportaré el que falti per als 200 euros. Moltíssimes gràcies!!! Muac!!! Anna.

Soñar Despierto trabaja para la integración social de niños procedentes de ambientes marginales y familias desestructuradas, a través de un programa de voluntariado capaz de mejorar su educación afectiva y académica; y de contribuir a su futura integración en el mundo laboral. 500 niños reciben ayuda semanal de 220 voluntarios que acuden a centros de acogida y más de 1200 niños reciben ayuda en actividades puntuales.

Donantes (2)

Nhoc Chan Margarita

100€

Hace 3.599 días

miguel

100€

Hace 3.600 días

Comentarios (1)

Feliç Nadal per tots els nens que la \'nostra\' germana no té, però també vol estimar!

Patrocinadores