Recaudado

235€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Los APIS frente al COVID19

Recaudación para la ayuda frente al COVID19

Recaudado

235€

Objetivo

5.000€

Donativos

5

Faltan

Finalizado

5%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 20 dic. 2020

En esta situación de excepcionalidad sanitaria, y ante la necesidad de avanzar en la investigación de la Covid-19, el Patronato de la Fundación La Marató de TV3 ha decidido, de forma excepcional, cambiar el tema previsto para La Marató de este año para dedicarla a la Covid-19 y trasladar la edición de las enfermedades mentales en el año 2021.

Ni qué decir tiene, cualquier pequeño gesto puede ser de gran ayuda. Por ello, ¡te animamos a sumarte!

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (5)

Albert

50€

Hace 182 días

anna

25€

Hace 182 días

MARTA

25€

Hace 182 días

Laura

Donación oculta

Hace 182 días

Patrocinadores