Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Llibre Solidari de @cuinetesconfinades

Un llibre de 80 receptes fetes a casa i durant el confinament

Recaudado

0€

Objetivo

3.500€

Donativos

0

Faltan

35 días

0%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Lluís Oliveras
@cuinetesconfinades

Categoría

Investigación científica Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 5 nov. 2020

Volem que els beneficis del llibre "20 reptes, 80 receptes de confinament", siguin destinats a La Marató 2020 dedicada l'investigació del COVID-19. És amb ell, que hem descobert que tots portem un "cuinetes" a dins i ens agrada compartir-ho amb tothom. El llibre té un preu de 15 eu i és de fàcil us i de receptes fàcils de fer

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (0)

Patrocinadores