Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La Violeta: un lloc digne, segur i acollidor per a les dones en situació de sense llar

Lliuta contra l' exclusió residencial de les dones en situació de vulnerabilitat social, amb la teva ajuda és possible!

Recaudado

0€

Objetivo

10.400€

Donativos

0

Faltan

33 días

0%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Categoría

Inserción laboral Inserción social Igualdad de genero Personas sin hogar

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 11 abr. 2021

La Violeta ofereix allotjaments dignes i estables per a 26 dones, de mitjana estada i vol facilitar acompanyament psicosocial, formació i l'accés a la feina.

Aquest recurs disposa de 26 habitacions, espais comuns i dels recursos necessaris per facilitar la inserció social, l'empoderament i autonomia de les residents, dones en situació de vulnerabilitat.

Des de ASSÍS estem acabant les obres de reforma, hem condicionat els espais comuns i necessitem la teva ajuda per acabar de condicionar les 26 habitacions amb bany.

Amb la teva ajuda podrem acabar de moblar i decorar cadascuna de les habitacions. Amb 400 euros podem proporcionar un llit, una tauleta de nit, un escriptori amb cadira, una còmoda i un kit de benvinguda amb productes d'higiene (tovalloles, llençols, etc.) i de primera necessitat a 1 dona que accedirà a aquest recurs. 

Ajuda'ns a fer de la Violeta un lloc digne, segur i acollidor. 

El nostre objectiu general és que les dones en situació de sense llar puguin disposar d'un allotjament des del qual iniciar processos de canvi i millora en funció de les seves capacitats personals i socials amb el suport de professionals i persones voluntàries de la nostra entitat.

Juntes treballem per a:
- Oferir allotjament digne i estable
- Prestar assistència social professionalitzada i individualitzada
- Treballar la recuperació emocional i l'empoderament de les dones
- Potenciar i facilitar formació i l'adquisició d'habilitats personals i socials
- Contribuir a facilitar l'accés al mercat laboral
- Promoure la recuperació de relacions socials positives
- Oferir orientació i informació en la recerca d'allotjament de sortida.

ASSÍS lluita contra les desigualtats i la pobresa, perquè no hi hagi #Capdonasensellar.

La teva ajuda és imprescindible per ajudar-nos a construir un món més just per a totes i tots!

Gràcies per unir-te al nostre repte! 

ASSÍS Centre d'Acollida es una ONG formada por muchos corazones con un sólo propósito: mejorar el bienestar y la calidad de vida de las personas en situación de sin hogar de Barcelona, ofreciendo una atención especial hacia las mujeres que se encuentran en dicha circunstancia.

Para conseguirlo, desarrollamos programas y proyectos dirigidos a atender sus necesidades: vivienda digna, formación e inserción sociolaboral, salud, servicios básicos, entre otros. También luchamos por hacer visible su causa y la nuestra en los diferentes ámbitos de la vida pública mediante acciones de sensibilización e incidencia. 

Ayúdanos a cumplir nuestro propósito, porque #tuEXISTEIXES para cambiar tu mundo.

---

ASSÍS Centre d’Acollida és una ONG formada per molts cors amb un sol propòsit: millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar de Barcelona, posant un focus especial en les dones que es troben en aquesta circumstància.

Per aconseguir-ho, desenvolupem programes i projectes dirigits a atendre les seves necessitats: habitatge digne, formació i inserció sociolaboral, salut, i serveis bàsics, entre altres. També lluitem per fer visible la seva i la nostra causa als diferents àmbits de la vida pública amb accions de sensibilització i incidència.

Ajuda’ns a complir el nostre propòsit, perquè #tuEXISTEIXES per canviar el teu món.

Donantes (0)

Patrocinadores