Recaudado

37€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La UltraCarrilet

La ruta del carrilet (Olot - Girona) és la via verda principal de Girona. L'estarem corrent per recaptar fons per la marató de TV3.

Recaudado

37€

Objetivo

250€

Donativos

2

Faltan

Finalizado

15%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 3 dic 2022

El dissabte dia 10 de desembre estarem recorrent la mítica travessa de la ruta del Carrilet per recaptar fons per la Marató de TV3.

 

La ruta del carrilet transcorre per diferents idrets entre Olot i Sant Feliu de Guíxols. Si et vols unir al repte i còrrer un tram d'aquest recorregut amb nosaltres només t'has de posar en contacte al correu emuaj10@gmail.com.

 

Encara que còrrer no sigui el teu fort també ens podeu ajudar fent un petit donatiu, tota ajuda és benvinguda!

Amb aquest repte volem fer visible l'esport i els paratges tan bonics que té Catalunya. Ara et toca a tu, ajuda'ns!

 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (2)

Daniel

35€

Hace 290 días

Jaume

2€

Hace 291 días

Patrocinadores