Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

LA MARATÓ DE TV3 2022 - SALUT CARDIOVASCULAR

Desde Hamas Masip, damos una parte del beneficio de nuestras ventas al programa.

Recaudado

0€

Objetivo

50€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Reto liderado por

Categoría

Investigación científica Enfermedad mental Salud Jóvenes

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 21 nov 2022

Desde Hamás Masip queremos hacer una donación solidaria al Maratón de TV3 y en Catalunya Ràdio, aportando una parte de nuestros beneficios a las ventas realizadas. Aparte de esto, queremos que el marcador sea lo más alto posible y que todos participen, desde los 20€. Damos figuras que nosotros mismos basura sin ningún importe para el donante.
 

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca científica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca científica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca científica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (0)

Patrocinadores