Recaudado

565€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La història del Dani. Un atleta extraordinari

Suma’t a la Cursa de DE LA PARÀLISI CEREBRAL BALÀFIA-AREMI. Tu tries com hi vols participar! Pots córrer o ports fer un donatiu aquí mateix. Tot suma!

Recaudado

565€

Objetivo

2.500€

Donativos

17

Faltan

Finalizado

23%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Discapacidad física Deporte inclusivo

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 1 mar 2021

El Dani Pérez: Or a Catalunya. Or a Espanya. Or a Portugal. OR CONTRA LA SEVA MALALTIA…. El Dani és extraordinari. El Dani competeix a Slàlom amb cadira de rodes. El Dani lluita i aconsegueix els reptes més alts en l’esport adaptat i en la seva pròpia vida.

Saps què suposa pel Dani la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia AREMI? Una ocasió de veure com l’esport que tant estima uneix anhels, uneix desitjos, uneix històries. El Dani troba en la Cursa un espai per a que la societat visibilitzi i normalitzi el món de la pluridiscapacitat. Parlem d’una de les curses més veteranes de Lleida per a que els runners més exigents puguin córrer per una bona causa i també qui vulgui pugui sumar-s’hi fent un donatiu.

Tu Corres i tots hi guanyem. Tu t’inscrius i nosaltres aconseguim fons per als nostres projectes: fer més sessions de fisioteràpia per pal·liar els efectes del dur confinament per les persones amb poca mobilitat n’és un, com també ho és poder ajudar al Dani i els companys que volen competir com ell, a facilitar-los des de l’entitat l’entrenament i l’acompanyament que ell i les famílies com la seva necessiten. Entre tots podem aconseguir-ho, ens hi ajudes?

La Cursa aquest any és virtual. T’hi pots inscriure directament a través d’aquest enllaç o bé pots fer un donatiu ara mateix que se sumarà als fons aconseguits amb les inscripcions. 10 o 5 kilòmetres per competir la setmana del 19 al 25 d’abril. També i sense inscripció, el diumenge 25 a Balàfia, si la situació ho permet, correrem el kilòmetre solidari.

 

L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Donantes (17)

asuncion

5€

Hace 950 días

ares

25€

Hace 950 días

asuncion

5€

Hace 950 días

Joan

50€

Hace 951 días

Carmen

50€

Hace 953 días

Tomàs

10€

Hace 958 días

20€

Hace 964 días

Anónimo

50€

Hace 968 días

Anónimo

25€

Hace 968 días

Anónimo

25€

Hace 968 días

Anónimo

25€

Hace 968 días

Carmen

25€

Hace 1.007 días

Ver más donantes

Patrocinadores