Recaudado

40€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La Festa de Nadal Online de la Revista l'Estel

Festa de Nadal Cultural Online Revista l'Estel

Recaudado

40€

Objetivo

1.000€

Donativos

2

Faltan

8 días

4%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 7 dic. 2020

Crearem una pàgina web on pujarem videoclips, cançons i espectacles de grups, cantants i d'altres artistes ebrencs per a que la gent de les Terres de l'Ebre puguen disfrutar-los des de casa seva durant aquestes festes de Nadal.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (2)

David

20€

Hace 33 días

Sara AR

20€

Hace 33 días

Patrocinadores