Recaudado

145€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

La danza para la salud mental

Bailar para expresar y compartir

Recaudado

145€

Objetivo

200€

Donativos

6

Faltan

16 días

73%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 22 nov. 2021

Soy Marc Carrizo, bailarín profesional de la compañera Brodas Bros. Entendiendo la danza como arte y el arte como medio de expresión, entiendo la danza como espacio para compartir y expresar.

Propongo un espacio para compartir lo que provoca la danza en todos nosotros. El evento tendrá lugar en Sabadell el día 28 de noviembre de 17 a 19h. En caso necesario se sugeriría una segunda fecha. Los participantes pueden ser de cualquier edad, no hay edad para la salud mental.

El evento tendrá una estructura similar a una clase de danza ordinaria, siempre adaptándome a los participantes y las necesidades de éstos.

Todos tenemos derecho a la salud mental y es correcto consultar con los profesionales. La salud mental forma parte de uno de los pilares básicos para la tranquilidad, la felicidad y el disfrute de la vida.

Por medidas de seguridad debe haber un recuento de los participantes. Para cualquier información no dude en escribirme: markitusdancer@gmail.com  o a través del Instagram @markitus_marccarrizo.

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (6)

Anónimo

25€

Hace 4 días

Marc

45€

Hace 4 días

Silvia Figueras

15€

Hace 6 días

Martina Capdevila

5€

Hace 8 días

Laura

5€

Hace 10 días

Ver más donantes

Comentarios (6)

Marc

Hace 4 días

Recaudació en efectiu de la masterclass. GRÀCIES INFINITES Ari, Berta, Sira, Marions i James.
BALLAR, COMPARTIR i GAUDIR em fa feliç.

la dansa la teràpia per tots!!!

La dansa em serveix per estar millor amb mi mateixa, desconnectar dels problemes del meu dia a dia, pujar-me l’autoestima i viure la vida de manera més feliç. La dansa per la salut mental per sempre!!!!!

Laura

Hace 10 días

Normalizemos la danza como terapia

Patrocinadores