Recaudado

250€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Joves amb inquietuds formatives per un futur millor

Projecte de beques per a nois i noies que volen accedir a ensenyaments no obligatoris però no tenen el suport socioecon&og...

Recaudado

250€

Objetivo

2.000€

Donativos

4

Faltan

Finalizado

13%

Categoría

Inserción social Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 28 sept. 2017

Projecte de beques per a nois i noies que volen accedir a ensenyaments no obligatoris però no tenen el suport socioeconòmic necessari. Joves que creuen en el seu futur i treballen de valent, amb il·lusió, per fer-se lloc en la societat i el mercat laboral. FEM REALITAT EL SEU SOMNI!

 

A LA PERIFÈRIA DE BADALONA

El barri de Sant Roc té un dels percentatges d’atur més alts de la ciutat de Badalona. El fracàs escolar i l’absentisme és una de les preocupacions més compartides pel conjunt del territori. La població de nacionalitat estrangera és del 35%. Els nouvinguts, tant joves com adults, tenen mancances a nivell de llengua, coneixement de l’entorn i d’accés a la cultura catalana, i tot això implica una dificultat a l’hora de poder seguir els seus estudis amb èxit i poder trobar una feina.

 

AULES D'ESTUDI A L'ATENEU

Davant d’aquest context, la Fundació creu imprescindible una intervenció integral, de prevenció, promoció sociocultural i educativa envers els adolescents i joves del barri. El Centre obert Joves, amb l’objectiu de reduir el fracàs escolar i millorar el rendiment acadèmic, ofereix als adolescents i joves amb pocs recursos econòmics l’espai Aula d’estudi on educadors i voluntaris donen un cop de mà a aquests nois i noies a través del reforç escolar, del suport en els deures així com oferint espais d’estudi.

 

UN PAS MÉS 

Fruit dels esforços i acompanyament dels educadors, voluntaris i les seves famílies, alguns d’aquests nois i noies mostren una gran motivació acadèmica i volen continuar els ensenyaments no obligatoris: cicles formatius de grau mig o superiors, batxillerat o universitaris.

La Fundació Ateneu Sant Roc vol donar suport econòmic a 5 d'aquests joves que amb il·lusió creuen en un futur millor.

La Fundació Privada Ateneu Sant Roc és una entitat sense ànim de lucre que té per missió afavorir la cohesió social del barri de Sant Roc de Badalona, conjuntament amb els seus veïns i veïnes, a través de la promoció de diversos projectes educatius, socials i culturals adreçats a infants, joves i adults, tot incidint de manera especial en els col·lectius en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

 

Donantes (4)

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.096 días

Lluís

50€

Hace 1.098 días

Anna

Donación oculta

Hace 1.098 días

Juan Jesús

50€

Hace 1.098 días

Comentarios (3)

Lluís

Hace 1.098 días

Fantástico reto! Animo a todos a poder colaborar

Juan Jesús

Hace 1.098 días

Oportunitats per els que volen i no poden

Patrocinadores