Recaudado

0€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Irontrailwalkers for ela

Donat que hem assolit l'objectiu d'arribar als 1.500 Euros per participar a la TWK i ajudar a les famílies africanes a portar l'...

Recaudado

0€

Objetivo

1.000€

Donativos

0

Faltan

Finalizado

0%

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Salud

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 6 ene. 2017

Donat que hem assolit l'objectiu d'arribar als 1.500 Euros per participar a la TWK i ajudar a les famílies africanes a portar l'aigua a les seves llars, tot l'equip hem pensat que podem ajudar a una altre ONG dins del nostre repte de recórrer els 100 kilòmetres. Com a record pel nostre amic Zenón i per donar les gràcies a tots els que el van ajudar a dur una millor vida, hem vist la possibilitat d'ajudar a famílies més properes a nosaltres i en el marc d'aportacions que ens esteu fent, hem obert un compte de crowdfunding a "mi grano de arena" i donar un cop de mà a la Fundació Miquel Valls, que ajuda als malats d'ELA i a les seves famílies perquè tinguin una millor qualitat de vida.

Gracies a tots!!

La Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls té per objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA).

Oferim suport i acompanyament psicosocial i en teràpia ocupacional, tant a domicili com a les unitats especialitzades de la malaltia dels principals hospitals de referència. La Fundació és l’única entitat a Catalunya que treballa específicament per aquest col·lectiu.

L’ELA és una malaltia neurodegenerativa molt greu en que es desconeix el perquè es contrau i que actualment és mortal ja que no té cura.  

.

.

La Fundación Catalana de ELA Miquel Valls tiene por objetivo mejorar la calidad de vida de las personas afectadas de Esclerosis Lateral Amiotrófica (ELA).

Ofrecemos apoyo y acompañamiento psicosocial y en terapia ocupacional, tanto en el domicilio como en las unidades especializadas de la enfermedad de los principales hospitales de referencia. La Fundación es la única entidad en Cataluña que trabaja específicamente para este colectivo.

La ELA es una enfermedad neurodegenerativa muy grave en que se desconoce el por qué se contrae y que actualmente es mortal ya que no tiene cura.  

Donantes (0)

Patrocinadores