Recaudado

180€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

GUANYEM A L'ASSASSÍ SILENCIÓS: LLUITEM PER VÈNCER EL CÀNCER D'OVARI

El càncer d’ovari és un dels més mortals entre els que afecta a les dones, 1/75 dones al món en serà diagnosticada. També se l’anomena l’assassí silenciós ja què la seva simptomatologia lleu contribueix a que no es detecti fins a fases avançades.

Recaudado

180€

Objetivo

1.000€

Donativos

7

Faltan

Finalizado

18%

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 25 oct. 2018

Al càncer d’ovari se l’anomena l’assassí silenciós, pel fet que la seva simptomatologia lleu contribueix a fer que no es detecti fins a fases avançades.

Una de cada 75 dones al món en serà diagnosticada al llarg de la seva vida i un 70% de les pacients patirà una recaiguda en els 2 primers anys.

L’equip de la Unitat Funcional de Càncer Ginecològic de l’Hospital del Mar està treballant en un projecte de recerca per millorar la detecció de la malaltia, personalitzar el tractament i aconseguir augmentar la supervivència.

“Podrem identificar a les pacients amb un risc gran de recaiguda i explorar noves opcions terapèutiques per proporcionar un clar benefici”. Dra. Gemma Mancebo responsable de la Unitat Funcional de Tumors Ginecològics.

En aquest estudi està previst que hi participin 50 dones i es desenvoluparà durant 3 anys. El pressupost és de 115.000 €, i en motiu #GivingTuesday ens hem proposat aconseguir 1.000 €.

Per cada 20 €, pots sumar 1 hora per la recerca del càncer d’ovari.

Suma’t a augmentar la supervivència i a evitar les recaigudes. Suma’t per guanyar a l’assassí silenciós i lluitem per vèncer el càncer d’ovari!

La Fundació Amics de l’Hospital del Mar la formem professionals de l’Hospital del Mar i del Parc de Salut Mar, antics treballadors, pacients agraïts, voluntaris, entitats i persones de la societat civil compromeses amb la millora del benestar físic, emocional i social dels pacients i de les seves famílies.

La nostra missió és aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per tal de contribuir a l’excel·lència en l’atenció a la salut de les persones.

Donantes (7)

Anónimo

20€

Hace 1.096 días

Anónimo

50€

Hace 1.096 días

carme

30€

Hace 1.097 días

Sandra

20€

Hace 1.097 días

Carmen

30€

Hace 1.098 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 1.098 días

Anónimo

20€

Hace 1.099 días

Ver más donantes

Comentarios (4)

Carmen

Hace 1.098 días

Los ciudadanos y las ciudadanas debemos implicarnos cuando el sistema no funciona correctamente y se emplea el dinero en empresas menos importantes que la que nos acontece.

Patrocinadores