Recaudado

535€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

GIVING TUESDAY. SOTA LA PÈRGOLA. Setmana Solidaria Mediolanum.

GIVING TUESDAY 2021. SOTA LA PÈRGOLA. Setmana Solidaria Mediolanum.

Recaudado

535€

Objetivo

8.000€

Donativos

7

Faltan

Finalizado

7%

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad intelectual Enfermedad mental Inserción laboral Inserción social

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 24 oct 2021

Sovint pensem que el mobiliari d’una casa no aporta res més a una família que la seva pròpia funció. Un sofà és per seure, una taula per dinar, una finestra per ventilar. Però, de veritat creieu que és així? Potser el sofà serveix per resoldre aquella conversa pendent amb la teva parella, la taula per recolzar els papers d’un futur projecte, la finestra per obrir nous camins.

La família del Mas a Les Cabanyes, al Penedès, necessita un d’aquests mobiliaris que aporten valor i caliu. Un d’aquests que propicien viure històries apassionants, històries inoblidables, com una nit de Sant Joan o una partida de cartes. Necessiten, sense dubte, una pèrgola al pati de la seva llar on poder gaudir i construir noves històries, en un espai fins ara desaprofitat.

Una ombra en aquest punt comú, permetria el retrobament i les vivències de moments inoblidables per les persones que hi viuen. Amb tu, aconseguir aquesta fita és possible.

Tots els membres d’aquesta família caminen de la mà d’una fundació anomenada Mas Albornà, dedicada a la inclusió laboral i social de persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. Són persones amb discapacitat que viuen a la llar-residència. Allà hi troben no només un lloc on viure sinó també una família, un espai d’esbarjo, un lloc per a la socialització.

Amb la teva col·laboració solidària, construirem una pèrgola ben equipada per gaudir de zones d’ombra i protegides del vent. Aquest Giving Tuesday col·labora i fes que passin les mil i una històries #SotaLaPèrgola!

La Fundació Mas Albornà treballa des de 1969 a l’Alt Penedès per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió acompanyant-los i oferint-los serveis, recursos i atenció integral de qualitat, centrats en els seus interessos i desitjos i que garanteixin els seus drets.

Per això treballem per a esdevenir una organització referent generadora de valor que promogui la construcció d’un territori amb compromís social.

Donantes (7)

Anónimo

15€

Hace 730 días

Anónimo

50€

Hace 731 días

Josep Maria

25€

Hace 731 días

Anónimo

400€

Hace 731 días

Carlota

Donación oculta

Hace 731 días

Núria

15€

Hace 732 días

María Planes

15€

Hace 734 días

Ver más donantes

Comentarios (2)

Carlota

Hace 731 días

Ànims!!

Patrocinadores