Recaudado

180€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

Estrena "Tot esperant Godot, el musical"

Pot Teatre necessita la teva col·laboració per a l'estrena del musical "Tot esperant Godot"

Recaudado

180€

Objetivo

1.000€

Donativos

5

Faltan

Finalizado

18%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Inserción social Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 9 nov. 2018

La companyia Pot Teatre inicia aquesta campanya per demanar recolzament per a l'estrena, el dilluns 10 de desembre, del seu nou espectacle: el musical del clàssic “Tot esperant Godot”, original de Samuel Beckett. La cita serà al teatre Barts a les 20:30h. Totes les donacions realitzades a través d'aquest portal, seran agraïdes amb invitacions per a l'estrena!

L’espectacle és una obra de teatre de l’absurd, escrita als anys 40, que va suposar una renovació de l’escriptura dramàtica pel fet d’establir noves relacions entre personatges, temps, espai i llenguatges escènics. El gran tema de l’obra és la incomunicació, una trama que pot simbolitzar el tedi i la manca de significat de la vida humana, essent-ne l’existencialisme un gran element.

Tot esperant Godot, el musical suposa un gran repte per a la nostra companyia, ja que afronta una nova visió i plantejament escènic d’aquest clàssic teatral. Pot Teatre repensa ara aquest clàssic en format musical i planteja una posada en escena on temps i espai son indeterminats i ahistòrics, tot i que l’espectador anirà percebent símbols que el transportaran a ambients diversos com ara un cabaret, un western antic o bé una sala contemporània.

Pot Teatre, seguint amb el seu ambiciós projecte de professionalització, torna a comptar amb la direcció d’Albert Gràcia, cançons composades especialment per a l’espectacle pel músic Keco Pujol i un text adaptat pel dramaturg català, Marc Angelet. Els actors gaudiran de la presència en directe d’un pianista a l’escenari que, a més d’executar les cançons, acompanyarà el seu diàleg.

L\'objectiu de la Fundació Femarec és assegurar una atenció sistematitzada i de qualitat per a aquelles persones de casa nostra que es troben en situació de marginació o en una alt risc d\'estar-ho, fent possible la seva inclusió social, laboral i cultural a la societat.

Donantes (5)

Magdalena

10€

Hace 819 días

María

10€

Hace 820 días

ANNA

Donación oculta

Hace 821 días

Albert

30€

Hace 821 días

RSM SPAIN AUDITORES SLP

100€

Hace 829 días

Comentarios (3)

María

Hace 820 días

Muchos éxitos!!

Albert

Hace 821 días

Entrades a nom d'Albert Torras i Màrian Navarro

RSM SPAIN AUDITORES SLP
ENRIC ANDREU
JORDI ALOY
RAQUEL BOIX
MIQUEL VILA

Patrocinadores