Recaudado

120€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

"estimuls vitals"

  "Sóc el Nil i tinc Paràlisi Cerebral. És a dir, abans de complir t...

Recaudado

120€

Objetivo

15.000€

Donativos

3

Faltan

Finalizado

1%

A favor de

Reto liderado por

Categoría

Discapacidad mental Salud Infancia

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 10 nov. 2016

 

"Sóc el Nil i tinc Paràlisi Cerebral. És a dir, abans de complir tres anys em van detectar una sèrie de trastorns derivats d’una lesió cerebral.

M'agradaria poder crear un món màgic, on tingues l'oportunitat de  gaudir de diferents situacions que em permetin sentir i percebre amb total llibertat diferents experiències sensorials que m'ofereix el meu entorn."

 

La Paràlisi Cerebral afecta a nivell físic, al desenvolupament del moviment i el to muscular, per tant limita l’activitat corporal. En moltes ocasions va associada a una discapacitat cognitiva.

L'espai que li agradaria al Nil és una Sala Multisensorial/Snoezelen. Un entorn integral d'estimulació que permetria:

- Fomentar la interacció

- Crear activitats que permetin la estimulació dels sentits a través de la creació d'entorns i escenes multimèdia i sensorials

- Aprendre amb activitats de causa-efecte i comunicació

- Treballar la memòria, les habilitats cognitives, les relacions interpersonals i l'accés al joc i a les activitats lúdiques.

D'aquesta manera seria possible crear ambients temàtics i dissenyar activitats específiques amb infinitat de possibilitats d'interacció, sempre tenint en compte les necessitats i característiques de cadascú dels nens i nenes del Centre d'Educació Especial d'AREMI.

 

AJUDA'NS a facilitar i afavorir la possibilitat d'experimentar el gaudir i l'aprenentatge, i proporcionar estimuls vitals a través dels sentits.

 L'Associació AREMI és una entitat sense ànim de lucre que atén a persones amb paràlisi cerebral i altres tipus de discapacitats. Sorgeix a iniciativa d'un grup de pares, ara fa 40 anys, donada la mancança de centre especialitzats a Lleida i provincia.

La seva finalitat es l'atenció a les persones amb necessitats especials derivades de trastorns en la motricitat, en la comunicació, l'autonomia i el control de l'entorn, al llarg de totes les etapes de la seva vida.

Proporciona ajuts i suports en els diferents àmbits d'actuació: educació, ocupació terapèutica, acolliment residencial, per al desenvolupament personal i social i per a la millora de la qualitat de vida, des d'una perspectiva habilitadora i inclusiva.

Donantes (3)

Carmen

40€

Hace 1.573 días

Carmen

50€

Hace 1.573 días

Anónimo

30€

Hace 1.610 días

Patrocinadores