Recaudado

12.811€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

EmPADROna't!

És una campanya de donació econòmica que té per objectiu mantenir espais d’expressió cultural autogestionats per la ciutadania a Cornellà de Llobregat

Recaudado

12.811€

Objetivo

15.000€

Donativos

182

Faltan

9 días

85%

A favor de

Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Reto liderado por

Categoría

Cultura y arte

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 29 jun. 2021

EmPADROna't

QUÈ ÉS AIXÒ? o bé ANAR DIRECTAMENT A LA DONACIÓ

És una campanya de donació econòmica que té per objectiu mantenir espais d’expressió cultural autogestionats per la ciutadania.

QUÈ ÉS SALA PADRÓ

Sala Padró és un projecte de lleure cultural que vol mantenir i incrementar les activitats culturals i artístiques de l’espai escènic de l’Orfeó Catalòinia per tal d’ajudar a la seva viabilitat social i econòmica.

Enllaç al document de projecte (12 pàgines)

Enllaç al document de projecte (resum de 3 pàgines)

QUI SOM?

Som veïns i veïnes de Cornellà convençudes que la ciutadania disposa de l’energia suficient per mantenir un espai de creació cultural autogestionat. Som artistes emergents i artistes vingudes a menys. Venim d’anys d’AMPES i d’associacions socials i culturals. Som joves i no tant joves. Venim de Cornellà, ens hi volem quedar i la volem al nostre gust.

PER QUÈ JO

Perquè saps que la cultura és un factor de progrés humà i de cohesió social.

Perquè necessites un espai on el discurs no estigui dominat pel consum, el llenguatge mediàtic i la cultura institucional. Perquè saps que hi ha nous llenguatges que et poden explicar millor el que passa i per què passa.

A QUÈ ES DESTINARÀ LA DONACIÓ?

A adequar tècnicament l’espai escènic de l’Orfeó Catalònia per tal d’oferir noves formes d’expressió culturals i artístiques en les millors condicions que pugui exigir cada disciplina.

A reformar i gestionar el bar d’acord amb als principis de l’economia circular i el consum responsable.

La inversió prevista per fer realitat aquest somni col·lectiu se situa al voltant de  30.000 €. Amb aquesta campanya el nostre objectiu és aconseguir un mínim de 15.000 € com a recursos propis per tal de reduir l'import del préstec que demanarem a una entitat financera ètica.

Inversió prevista de les donacions (full de càlcul en format excel)

EL SEGUIMENT I EL RETORN

EmPADROna’t per 50, 100 o 150 euros i agraïts per la teva confiança, ens comprometem a:

 • Informar-te puntualment de totes les activitats que tinguin lloc a Sala Padró
 • Convocar-te a la reunió de seguiment d’emPADROnats que avaluarà i guiarà el desenvolupament del projecte dos cops l’any
 • Fer-te arribar una obra impresa per a l’ocasió del fotògraf Jordi Flores. La impressió ha estat supervisada pel mateix autor per tal que el teu vincle amb Sala Padró esdevingui llarg i creatiu. Aquesta obra ha estat escollida per ell mateix en ocasió de la campanya de donació EmPADROna’t! Tots els exemplars seran signats i numerats pel mateix autor (a principis d’octubre contactarem amb les persones donants per gestionar-ne el lliurament).

RECORDA!

D’acord amb el que estableix la Llei 49/2002 de 23 de desembre, aquesta donació permet una desgravació d’un 80% fins a 150 € a la declaració de la renda de l’exercici 2021. 

Si dones 50 €, se’t retornaran 40 € quan facis la declaració de la renda!!! 

Si dones 100 €, se’t retornaran 80 € quan facis la declaració de la renda!!! 

Si dones 150 €, se’t retornaran 120 € quan facis la declaració de la renda!!! 

ANAR A LA DONACIÓ

Qui som

Sala Padró vol oferir a col·lectius locals i artistes un espai d’expressió amb els recursos necessaris per poder mostrar les seves creacions amb les garanties tècniques adequades. No només busca l’espai d’expressió, sinó també l’acompanyament, la promoció conjunta, el suport i la cocreació.

Visió

Esdevenir un punt de creació i difusió cultural a escala metropolitana que, mitjançant les seves activitats, desenvolupi el sentit comunitari, crític i artístic de la ciutadania.

Missió

Fomentar la cultura en qualsevol de les seves disciplines artístiques, entenent aquestes no només com a una necessitat d’expressió individual sinó també com una eina d’evolució i qüestionament de la realitat social.

Ideari

La promoció de la cultura com a mitjà per transitar cap a una transformació individual i col·lectiva. Un concepte de cultura creativa, participativa i amb potencial transgressor, que interaccioni amb la vida de la persona i les seves implicacions socials. 

Ser un espai de llibertat ideològica respectuós amb totes les expressions de l’ésser que s’acullin al respecte mutu i la cohesió social. Fomentar la reflexió i el debat constructiu, teixir ponts entre individualitats diverses des dels valors positius que són compartits per la comunitat.

Ser un espai d’expressió personal i col·lectiva, obert a la participació implicada de les persones o col·lectius que pateixen algun tipus d’opressió o exclusió, per tal de fomentar lògiques efectives de redistribució i representació.  

Implementar polítiques de sostenibilitat, aplicant dinàmiques d’aprofitament, reducció i reciclatge de recursos, foment del consum responsable, una gestió adequada dels residus i fent valer els principis de l’economia circular. 

Implantar models organitzatius inspirats en els principis de la democràcia profunda, en la concepció de les organitzacions com a sistemes vius i dinàmics i en la implicació responsable de les persones que formen part de Sala Padró. Posar la mirada en el procés compartit, en els propòsits fixats així com en la cura de les persones i el valor de les seves respectives potencialitats dins del marc d’una estratègia trifocal d’efectivitat grupal.

 • 18 jul
  Gràcies, EmPADROna'ts. Ho estem aconseguint!
  Ver más
  Ver menos

  Sala Padró treu fum!!! La campanya de donació, els nous col·laboradors, les reformes que ja han començat... Mireu, mireu aquest video: https://instagram.com/tv/CRa9r27oc2a/

  Estem molt contents, doncs a dues setmanes de llançar el repte ja hem aconseguit el 45% del nostre objectiu. I els que hi entenen, diuen que anem molt bé!!!! Però encara falta, així que... Recordeu:

  • Podeu trobar tota la informació del projecte i fer-ne seguiment aquí: http://www.salapadro.org
  • Si encara no sabeu de què va això del EmPADROna't!, ho podeu consultar aquí: https://salapadro.wordpress.com/empadronat/?frame-nonce=faf3dd4166
  • Ja sabeu que les donacions superiors de 50 euros obtindran una obra impresa per a l'ocasió del fotògraf Jordi Flores. La impressió ha estat supervisada pel mateix autor i tots els exemplars seran signats i numerats. 
  • I també que les aportacions tenen un benefici fiscal de fins al 80%. Això vol dir, que si doneu 50 euros, amb el certificat que us expedim, a la declaració de la renta us en tornaran 40.

  I si ja heu fet la vostra aportació, feu difusió del projecte entre els vostres familiars, amics, amigues veïns i veïnes... per petit que sigui, tot suma. Encara queda molta feina a fer!

  Aquest juliol estarem per l'orfeo pintant l'espai escènic o posant la barra de màrmol, o posant plantes a la terrassa o fent regates per noves conduccions electriques. Veniu a veure'ns, a ajudar-nos, a donar-nos ànims o simplement a que us expliquem de primera mà que és Sala Padró i perquè us necessitem tant!!!

  Seguim!

  SALA PADRÓ

Aportando
50€

Obra commemorativa en ocasió de la presentació de Sala Padró

EmPADROna’t per un mínim de 50 euros, i agraïdes per la teva confiança, ens comprometem a:

 • Fer-te arribar una obra impresa per a l’ocasió, del fotògraf Jordi Flores. La impressió ha estat supervisada pel mateix autor per tal que el teu vincle amb Sala Padró esdevingui llarg i creatiu. Aquesta obra ha estat escollida per ell mateix en ocasió de la campanya de donació EmPADROna’t, i tots els exemplars seran signats i numerats pel mateix autor (a principis d’octubre contactarem amb les persones donants per gestionar-ne el lliurament).
 • Informar-te puntualment de totes les activitats que s’esdevinguin a Sala Padró
 • Convocar-te a la reunió de seguiment d’emPADROnades que avaluarà i guiarà el desenvolupament del projecte dos cops l’any

NOTA; la fotografia en la que es basarà la obra commemortiva no es desvettlarà fins a finals de setembre. La imatge que acompanya aquesta informació tant sols es mostra a títol il·lustratiu.

Donantes (182)

Anónimo

50€

Hace una hora

Mari

50€

Hace 3 horas

Antonia

50€

Hace 7 horas

M.Belen

50€

Hace 23 horas

Ma Victoria

20€

Hace un día

Àngel

150€

Hace un día

Maria Ángeles

25€

Hace un día

jose daniel

50€

Hace 3 días

m angeles

50€

Hace 3 días

Encarna

50€

Hace 4 días

Antonio

35€

Hace 4 días

Anónimo

50€

Hace 5 días

Francisco

100€

Hace 6 días

Esther

50€

Hace 6 días

Anónimo

50€

Hace 10 días

Miriam

50€

Hace 10 días

IRENE

Donación oculta

Hace 11 días

juanjo

Donación oculta

Hace 13 días

Francisco

50€

Hace 13 días

Pedro

Donación oculta

Hace 14 días

Elisenda

50€

Hace 14 días

Josep

50€

Hace 15 días

Wilmar

Donación oculta

Hace 15 días

Lola

100€

Hace 16 días

Xavier

100€

Hace 16 días

Maria Dolores

50€

Hace 16 días

Jordi

150€

Hace 17 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 18 días

Anónimo

60€

Hace 18 días

Carles Alemany

50€

Hace 19 días

Claudio

50€

Hace 19 días

Daniel

50€

Hace 19 días

PILAR

100€

Hace 23 días

Francisco

50€

Hace 40 días

Adolfo

100€

Hace 40 días

Edison

100€

Hace 43 días

Albert

50€

Hace 44 días

Laura

100€

Hace 49 días

Isabel

50€

Hace 49 días

Isaac Martín

100€

Hace 49 días

Ignasi

150€

Hace 50 días

Raquel

100€

Hace 50 días

Mario

50€

Hace 51 días

Miquel

15€

Hace 52 días

Sonia

100€

Hace 53 días

Francesc Germà

150€

Hace 53 días

Anónimo

50€

Hace 53 días

Braulio

100€

Hace 54 días

Anónimo

150€

Hace 54 días

Vicent

100€

Hace 54 días

Ver más donantes

Comentarios (40)

M.Belen

Hace 23 horas

Felicitats, endavant, amb força i alegria!!!💪🏾💪🏾🥰

Xavier

Hace 16 días

Felicitats per la iniciativa

Ignasi

Hace 50 días

Molta força des de l'Alt Urgell! Cornellà necessita més projectes com aquest!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 50 días

Moltes gràcies Ignasi! Segur que les flaires de nova cultura generada des de l'extraradi de Barcelona també arribaran a l'Alt Urgell!

Miquel

Hace 52 días

Endavant, gràcies per l'esforç i la feina

Endavant la unitat popular

Orfeó Catalònia

Líder Hace 53 días

Bravó Francesc Germà o Germà del Francesc! Procurarem fer arribar els aires de la cultura i la unitat popular allà on siguis... També a Màlaga!!! Una abraçada!

Xavier

Hace 54 días

Endavant !!

Victòria

Hace 55 días

Amb ganes de poder-la gaudir molt!!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 55 días

Ho farem Victòria! Juntes construirem un espai per a totes!!!! Moltes gràcies!

Javier

Hace 55 días

Muy buena iniciativa. Mucho ánimo y a por ello!!!

Martí

Hace 57 días

Soc del Padró i soc i seré de la sala Padró.

Orfeó Catalònia

Líder Hace 57 días

Efectivament... Tu ja estas ultra EmPADROna't! Moltes gràcies Martí. Una abraçada!

Sonia

Hace 59 días

Endavant! Gràcies per la vostra iniciativa!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 59 días

Gràcies a tu Sònia!!! Molta força!

endavant!!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 63 días

Iepa Valleee!!! Grans els Castellers! Molt grans!

Francis

Hace 64 días

Bona feina!!

Desiree

Hace 69 días

Ànims!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 69 días

Genial Desiree!!!! Ens encanta comptar amb el teu suport. Esperem veure't aviat per Sala Padró!

Verónica

Hace 69 días

Molta sort!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 69 días

Moltes gràcies Verónica! Una forta abraçada!

Lali

Hace 72 días

Molta força!!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 72 días

Ei Lali! Moltes gràcies per la força que ens envies! Amb tu segur que ho aconseguirem...

FELI

Hace 72 días

Tot sigui per aquet bon
projecte cultural i social.

Orfeó Catalònia

Líder Hace 72 días

Merci Feli! Esperem veure't aviat per Sala Padró!

Roser

Hace 72 días

M'encanta la vostra proposta, desconeixia que la Sala Padró estigués en risc de desaparèixer... seria una gran pèrdua que culturalment els/les cornallenqu@s no ens poden permetre.
Salut, força i endavant!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 72 días

Roser, això no passarà... Amb el teu suport i el de tota la resta tenim espai cultural per anys!!! T'esperem!!!!

Marta

Hace 73 días

Bona inicitativa! Endavant!!!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 73 días

Moltes gràcies Marta! Una forta abraçada!

Neus

Hace 73 días

Vinga gent, que necessitem espais culturals a Cornellà. La cultura alimenta l'ànima!!!

Cristina

Hace 73 días

Palanteeeee!!!!

carme

Hace 73 días

Carme Cols i Pitu Fernandez recordant les moltes hores passades a l’Orfeó amb la gent del barri!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 73 días

Família Cols & Fernández! Moltes gràcies pel vostre suport des de Torrelles!!!!! Us esperem a Sala Padró... Encara hi heu de passar moltes hores!

Aitor

Hace 73 días

Iep!!! Molta força des d'Esplugues. Necessitem cultura d'extraradi!!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 73 días

Gràcies Aitor!!!! Esplugues queda molt aprop, així que ja esteu trigant a passar per Sala Padró!

Mario

Hace 78 días

Molt bé! Bon projecte, endavant!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 78 días

Moltes gràcies família Palma! Sou molt grans! Moltíssimes gràcies per l'ajut!

Pili

Hace 78 días

Vinga ja queda menys

Fe

Hace 78 días

A tope!!

Orfeó Catalònia

Líder Hace 78 días

Amb tu, segur que si!!!! Moltes gràcies Fe & Familiy, el vostre suport ha estat molt important. Una forta abraçada!

Patrocinadores