Recaudado

880€

A favor de

Copiar código
Código copiado
Dona

El Guillem es mou per La Marató

Per tornar a omplir els teatres ben aviat, ajudem a la investigació de la covid-19.

Recaudado

880€

Objetivo

1.367€

Donativos

20

Faltan

23 días

64%
Dona
Tu aportación tiene beneficios fiscales de hasta el 80%

Categoría

Investigación científica Salud Enfermedades raras

Comparte este reto

Copiar código
Código copiado

Publicado: 11 nov. 2020

Amb aquest any tan incert degut a la covid-19, el Guillem de Montgrí no ens volem quedar plegats de braços i mans.

Aquest any, més que mai, volem col.laborar recaptant fons per La Marató. És un any complicat, els protocols no ens permeten dur a terme l'activitat teatral solidaria dels altres anys, però volem proposar-nos el repte de recaptar, com a mínim, el mateix import que la passada edició. 

No podrem gaudir ni omplir el teatre, però podrem ajudar a què la investigació per la cura de la covid-19 sigui una realitat.

Per tornar a veure els teatres plens i els hospitals buits, col.labora amb nosaltres! Aquest any ens toca a totes i tots!

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és una iniciativa solidària que té com a objectiu impulsar la recerca biomèdica sobre malalties greus i sensibilitzar la societat sobre aquestes patologies. Aquest projecte únic va ser creat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3.

El 1992, TV3 va ser la televisió pública pionera a Espanya a fer un telemarató. Avui dia, és un projecte actiu durant tot l’any, plenament arrelat al país, que ha consolidat el seu paper com a font impulsora de la recerca biomèdica d’excel·lència, eina de sensibilització social i motor de la mobilització ciutadana.

Les xifres aconseguides en participació i recaptació han situat La Marató al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. El fet que cada any estigui dedicada a una malaltia diferent permet impulsar de forma paral·lela la investigació científica sobre un ampli grup de malalties, alhora que suposa una potent plataforma de difusió i suport per a les persones afectades.

Per la seva extraordinària capacitat de mobilització social, La Marató s’ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Fundació La Marató de TV3 té la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties tractades a La Marató. Com a dipositària dels donatius dels ciutadans, la Fundació administra els fons recaptats amb total rigor, responsabilitat i transparència.

Més informació aquí.

Donantes (20)

Anónimo

Donación oculta

Hace 24 días

Ester López

Donación oculta

Hace 31 días

Maria Lourdes

15€

Hace 32 días

RUBEN

265€

Hace 33 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 33 días

Nàdia

15€

Hace 33 días

Ona

200€

Hace 33 días

Margarita

15€

Hace 33 días

vicenç

Donación oculta

Hace 33 días

SÒNIA

Donación oculta

Hace 33 días

Clara

15€

Hace 35 días

Marta

Donación oculta

Hace 37 días

Adriana

15€

Hace 43 días

Sara

25€

Hace 44 días

Eva

25€

Hace 52 días

Anónimo

Donación oculta

Hace 57 días

Anónimo

25€

Hace 65 días

Mònica

25€

Hace 72 días

Ver más donantes

Comentarios (3)

Ona

Hace 33 días

Endavant! Família Rosa Soler.

Som-hi!!!!!

Patrocinadores